150.000 €

Unirii 3 camere mobilat si utilat complet

Bucuresti, 23 feb, 15:03

Descriere anunt

Unirii 3 camere mobilat si utilat complet

adiacent Piata Alba Iulia apartament elegant, modern, gata de locuit, mobilat si utilat complet, bloc 2008, et 4/7, 73 mp, loc parcare, boxa, comision 0%,

Detalii suplimentare

Iti doresti o locuinta cu ambient contemporan, eleganta, deosebita, gata de locuit? Poate vrei sa scapi si de grija locului de parcare? Atunci te invit sa analizezi cu atentie acest apartament s-ar putea sa fie ceea ce cauti.

Central si totusi ferit de zgomotul bulevardului, pozitionat pe o strada linistita, intr-un bloc construit in anul 2008, gasim o constructie sigura, atent finisata si bine intretinuta, adiacenta Pietei Alba Iulia, de unde te poti bucura de facilitatile zonei.

La etajul 4, am descoperit o locuinta placuta, eleganta, moderna in care totul este ordonat si functional gandit pentru ca ambientul sa fie cat mai armonios si confortabil. Amenajarea, in nuante neutre la care s-au adaugat accente de culoare si zone cu motive florale decorative, se imbina placut cu mobilierul selectat. Finisajele au fost facute cu atentie la detalii si materiale de calitate, iar parchetul din lemn stratificat montat in tot apartamentul confera un aspect unitar primitor.

Locuinta se ofera asa cum se vede in poze, mobilata si utilata complet, cu accesorii sic, multiple spatii pentru depozitare si toate cele necesare pentru o mutare imediata. In plus vei avea in proprietate loc de parcare subteran si boxa pentru depozitare.

Spatios si aerisit, apartamentul abunda de lumina naturala datorita amplasamentului cardinal si de liniste, intimitate datorita pozitionarii intr-o zona de case si cladiri cu regim mic de inaltime.

Profita de aceasta oportunitate, vei avea un apartament liber care poate fi locuit imediat fara alte investitii.

Alte detalii:

- Centrala termica

- Mobilat utilat complet

- Loc parcare si boxa

- Vedere lateral si fata

- Expunere Est si Nord

Te invit si la o vizionare ca sa te simiti "Acasa"!

Comision 0% cumparator.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Loc parcare

Acces

Statii metrou Timp
Piața Muncii M1 13 min.