65.000 €

Trei camere, mutare imediata, parcare inclusa

  • Suprafata 94 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 6

Descriere anunt

Trei camere, mutare imediata, parcare inclusa

ap. nou, bonus: loc de parcare inclus in

pret; bucatarie mobilata si utilata, ac.

Living 20 mp, 2 dormitoare 14 mp, 12 mp, bucatarie 9 mp, 2 bai, hol generos si terasa 19mp. Comision 0%. Ultimul apartament!

Detalii suplimentare

ULTIMUL APARTAMENT dintr-un complex rezidential nou, situat pe sos. Alexandriei, zona Cristalului, este alegerea perfecta pentru o familie moderna care isi doreste o locuinta cu stil si compartimentata eficient, in care sa se relaxeze la sfarsitul zilei de munca.

Ansamblul are o pozitionare excelenta, in fata acestuia aflandu-se o statie RATB, iar proprietarii au acces facil la locul de joaca situat in complex si la alte puncte de interes comun: Mega Image, Penny, Profi, saloane de coafura, locuri de joaca cu spatiu inchis, farmacie, cabinet stomatologic, cofetarie, restaurante. 

Apartamentul se vinde complet finisat si bransat la toate utilitatile orasului, si are contorizare individuala. Acesta este compus dintr-un living spatios de 20 mp, 2 dormitoare de 14 mp si 12 mp, bucatarie de 9 mp, 2 bai de 4 mp si 3 mp, hol generos de 13 mp si terasa superba de 19 mp, cu intrare din living si bucatarie.

BONUS: loc de parcare INCLUS in pret; bucatarie MOBILATA si UTILATA (plita, cuptor, hota, chiuveta, centrala termica); aparat de aer conditionat pozitionat in living.

DIRECT DEZVOLTATOR: COMISION 0%

CREDIT: se accepta orice tip de credit, iar departamentul nostru financiar este la dispozitia dvs. pentru intocmirea dosarului de credit si identificarea celei mai bine solutii financiare.

CONTACT: Liliana 0736.380.185.

*Poze cu titlu informativ. Pretul afisat nu contine TVA de 5%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton