80.000 €

Trei camere Berceni cu programul noua casa, credit ipotecar, mutare in decembrie

Bucuresti, 23 feb, 07:45

Descriere anunt

Trei camere Berceni cu programul noua casa, credit ipotecar, mutare in decembrie

Vanzare apartament 3 camere decomandat la dezvoltator Berceni sector 4,cu terasa pe tot apartamentul, in bloc nou Brancoveanu, zona Postalionului, apropiere Carrefour Grand Arena, situat la etajul 4 din 4 + acoperis, cu lift, la pretul de 72000 euro cash cu tva inclus sau 80000 euro cu tot cu tva,prin programul noua casa,credit ipotecar.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje, utilari si imbunatatiri, incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, parchet, gresie, faianta, usi interioare celulare, tamplarie PVC, geamuri termopan, usa metalica de acces, prize si intrerupatoare, instalatie electrica completa.

Ansamblul Harmoni Residence este un proiect cochet, elegant, aflat intr-o zona in continua dezvoltare Metalurgiei- Carrefour Grand Arena – Turnu Magurele.

Imobilul, cu un regim de inaltime P+4 etaje, are in componenta sa un numar de 50 de apartamente, configurate in garsoniere, 2 camere si 3 camere. Preturile acestora sunt printre cele mai accesibile din intreaga Zona de Sud.

Amenajarea interioara este o decizie ce apartine exclusiv cumparatorului. Astfel, dintr-o gama variata de finisaje puse la dispozitie de catre dezvoltator, va puteti personaliza casa dupa propriul gust.

Pentru persoanele care doresc sa acceseze credite, echipa noastra va ofera gratuit consultanta financiara si asistenta in relatia cu banca. Pentru informatii suplimentare, detalii si programare vizionari, Nu ezitati sa intrati in legatura cu oricare dintre reprezentantii nostri de vanzari!

Detalii suplimentare,stabilire vizionari Silviu Cioaba : 0725957934 - comision 0%

Reper: Metalurgiei - Metalurgiei,Carrefour Grand Arena ,Turnu Magurele

Serviciul nou oferit de Premier Imobiliare! Solicita acum vizionare online pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida