59.755 €

Titanul Nou, 1 Decembrie, Metrou 1 Decembrie

  • Suprafata 67 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, azi, 18:24

Descriere anunt

Titanul Nou, 1 Decembrie, Metrou 1 Decembrie

Apartament 3 camere decomandat, cu o suprafata de 67 mp, disponibil la parter intr-un imobil P+4E, 2 grupuri sanitare si spatiu impartit inteligent pentru familii numeroase.

Detalii suplimentare

Birou de vanzari – direct dezvoltator – Comision 0%

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat cu o suprafata utila de 67.30 mp si 2 grupuri sanitare, cu spatiu impartit inteligent pentru familii numeroase, apartamentul vine cu un plus de intimitate si confort. Sufrageria este prevazuta cu loggie, pentru a-ti oferi posibilitatea de a savura acele momente de liniste de care ni se face dor dupa o zi plina la birou.

Dormitorul este bine delimitat de restul spatiului, iar biroul il poti usor transforma in camera copilului. Un apartament ce poate fi cu usurinta adaptat si amenajat in acord cu stilul tau de viata., situat intr-un ansamblu residential dezvoltat pe o suprafata de 11000 mp ce cuprinde 6 blocuri un total de 300 de apartamente din cartierul Titan Titanul-Nou, Theodor Pallady la 12 minute de metrou Nicolae Teclu si la 15 minute de Metrou 1 Decembrie.

Apartamentul este disponibil la parter intr-un imobil in constructie avand ca regim de inaltime P+4 Etaje.

Acest model de apartament, cu o compartimentare clasica, dar si foarte eficienta, este ideal pentru orice familie.

Ansamblul beneficiaza de spatii verzi, alei pietonale ,de locuri de joaca pentru copii, precum si de o zona de relaxare. Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela.

In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili.

Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

* Pozele au caracter orientativ de amenajare

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida