76.250 €

Titan, Theodor Pallady, comision 0

  • Suprafata 77 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 5
Bucuresti, ieri, 09:46

Descriere anunt

Titan, Theodor Pallady, comision 0,

Titan, Ozana, zona linistita, mijloace de transport in comun, 12 m de M. 1 Decembrie, conexiuni foarte bune cu centrul orasului, in vecinatate cu scoli, gradinite, spatii comerciale, parcuri.

Detalii suplimentare

Apartament deosebit cu 3 camere,decomandat,etaj intermediar,foarte spatios,face parte dintr-un ansamblu rezidential si beneficiaza de compartimentare optima.

Calitatea superioara a finisajelor si a dotarilor rezulta din folosirea unor marci recunoscute, national si international: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere si obiecte sanitare.Finisajele pot fi alese de viitorii proprietari ai apartamentului daca rezervarea acestuia se face din timp!Localizarea ansamblului ofera conexiuni foarte bune cu centrul orasului, iar in zona regasim majoritatea punctelor de interes: institutii de invatamant, unitati spitalicesti, locuri de joaca, institutii bancare, centre comerciale si mijloace de transport in comun: statia de metrou 1 Decembrie 1918, tramvai.

Pozele au titlu reprezentativ

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida