65.000 €

Titan, Ozana

  • Suprafata 72 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 18 mar, 14:13

Descriere anunt

Titan, Ozana,

apartament 3 camere cu o suprafata utila de 72 mp direct dezvoltator, comision 0%, se accepta orice forma de credit. Loc de parcare gratuit. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. tel.

Detalii suplimentare

Apartamentul face parte dintr-un proiect imobiliar de 4 blocuri a cate 46 de apartamente fiecare.Fiecare bloc este structurat pe Parter + 4(patru) etaje si acoperis ca la case , avand destinatie rezidentiala.

Amplasarea distincta a acestui proiect ne-a permis o iluminare naturala optima a apartamentelor si o izolare fonica a spatiului de locuit de traficul rutier.

Echipa de arhitecti care a creat imaginea ansamblului a obtinut o eleganta clasica prin liniile simple si curate si paleta de culori aleasa. Imaginea finala este aceea a unei elegante rafinate, care se incadreaza perfect in zona urbana existenta si iese elegant in evidenta.

Apartamentele au fost concepute sa satisfaca cerinta de spatiu, dar sa si intruneasca toate calitatile pentru eficientizarea costurilor .

Compartimentarea a fost gandita conform ultimelor tendinte in materie de trai urban.

Locatia este foarte importanta si de multe ori ne defineste stilul de viata, motiv pentru care blocul este amplasat intr-o pozitie care ofera acces la tot ce este necesar pentru un stil modern, accesibil si cat mai confortabil: accesul facil catre zona centrala prin mijloace de transport in comun (metrou, RATB), scoli si licee de prestigiu , centre comerciale ( Auchan, Metro, Dedeman), unitati medicale , etc.

Am tinut cont de dorinta de a avea liniste si intimitate in zona de locuit, un lucru mai greu de obtinut intr-o capitala europeana, dar noi am reusit sa creem pentru Dvs o oaza de liniste, care ofera intimitate tuturor apartamentelor, este izolata de zgomotul urban si ofera o zona de relaxare.

* Pentru ca aici te vei simti „Acasa din prima clipa!„

* Preturile NU contin TVA de 5% si sunt pt.plata CASH.

* Se accepta si plata prin credit ipotecar sau credit Prima Casa , pretul fiind de 68.500 EUR cu TVA inclus.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton