77.000 €

Titan, apartament 3 camere, metrou 1 Decembrie

  • Suprafata 73 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 6
Bucuresti, 01 oct, 12:30

Descriere anunt

Titan, apartament 3 camere, metrou 1 Decembrie

apartament 3 camere decomandat, confort 1, cu o suprafata utila de 69,95 mp cu balcon de 3,05 mp situat la o distanta de 10 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918, termen de finalizare anul 2020.

Detalii suplimentare

Apartament 3 camere decomandat , confort 1, cu o suprafata utila de 69,95 mp cu balcon de 3,05 mp situat la o distanta de 10 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918, in zona Titanul Nou - Fetesti, disponibil la parter facand parte dintr-un ansamblu exclusivist, cu locuri de parcare la demisol disponibile contra cost, avand ca si termen de finalizare anul 2020.

Avand un regim de inaltime de doar DS+P+6 , cu 119 de apartamente, ARENA RESIDENCE VI este situat in Sector 3 pe Str. Fetesti la o distanta de 10 minute de Statia de Metrou 1 Decembrie, in aproprierea mijloacelor de transport in comun si puncte de interes (Metro, Auchan, Decathlon, Jumbo, Dedeman, Penny Market, Lidl, scoli, gradinite, cabinete medicale, etc).

Ansamblul ofera garsoniere si apartamente de 2 si 3 camere spatioase si cu o compartimentare bine gandita, pentru a oferi confort maxim. Construit pe din beton armat si caramida POROTHERM si izolat termic pe exterior, apartametele se predau complet finisate, cu posibiliatea alegerii finisajelor, cu: - usa metalica la intrare si usi interioare din MDF de culoarea lemnului, cu tocuri reglabile - ferestre din tamplarie PVC cu geam termopan LowE+Argon. - parchet si gresie, cu plinte si pervazuri - pereti finisati cu vopsea lavabila, - faianta si gresie - tavane din gipscarton pe structura metalica, finisate cu vopsea lavabila - baie finisata si utilata cu vas toaleta, cada, chiuveta, baterii; - prize si comutatoare - centrala termica individuala - calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop. - contoare individuale pentru curent electric, gaze naturale, apa; contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea blocului, in locuri special amenajate.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida