117.000 €

Tineretului-Viorele

  • Suprafata 78 mp
  • An 1986
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 8
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...6 min.
Bucuresti, 08 oct, 14:20

Descriere anunt

Tineretului-Viorele

apartament superb langa scoala 97, decomandat, scara foarte curata si civilizata, doar 4 minute mers de metrou si parc, etaj 8/8, terasa impecabila, renovat, bucatarie mobilata si utilata, liber.

Detalii suplimentare

Zona beneficiaza de multiple mijloace de transport in comun (inclusiv 2 magistrale de metrou), accesul este facil, spre exemplu, metroul Timpuri Noi este la doar 4 minute de mers, respectiv, metroul Tineretului este la 6-7 minute de mers.

In imediata apropiere, la doar 3 minute, este piata Norilor, de asemenea, sunt 2 magazine Mega Image, gradinita, scoala, farmacii, banci, cofetarii, diverse magazine.

Parcul Tineretului se afla la 7-8 minute.

Imobilul, dispus stradal, este construit in anul 1986, accesul in incinta se face pe baza de interfon.

Liftul a fost modernizat.

Scara, cu gresie si faianta, contorizata video, este curata si civilizata, vecinii sunt de buna calitate.

Terasa imobilului a fost refacuta-total-, modern, in anul 2017.

Apartamentul, in suprafata totala de 78mp (suprafata utila-70mp), este situat la etajul 8/8, este decomandat si foarte bine impartit, zonele de zi si noapte fiind bine delimitate.

Apartamentul de 3 camere are un living mare, luminos, cu iesire in balcon, in plus, exista 2 dormitoare cochete, dormitorul matrimonial fiind prevazut cu balcon, continuand, dispune de 2 bai (baia mare plus cea de serviciu), amandoua cu cada si geam, un hol mare, bucatarie patratoasa si suficienta scopului pentru care a fost destinata.

Cele 2 balcoane au fost integrate apartamentului, marindu-se, astfel, suprafata utila.

Spatiul este contorizat, exista apometre si repartitoare (citire radio), de asemenea, este montat un contor nou pentru energia electrica si sistem de detectie a scurgerilor de gaze.

Apartamentul a fost complet renovat in anul 2014, cu materiale si finisaje peste medie, pe baza de proiect, au fost schimbate in totalitate instalatia sanitara si cea electrica, balcoanele, cu hidroizolatii refacute, au fost inchise in termopan si izolate interior, jos si plafon, s-a turnat o sapa suplimentara de egalizare, spatiile interioare (dormitoare, bai, hol, bucatarii) au fost, de asemenea, izolate, generic vorbind, spatiul dispune de parchet masiv , gresie ceramica antiderapanta, faianta, termopan de calitate cu izolare fonica, usi noi de interior, usa metalica cu inchidere in mai multe puncte, pentru acces.

Apartamentul este liber.

Proprietarul este extrem de serios, toate actele sunt in regula, putandu-se verifica, oricand, la notariat.

Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata si utilata (plita, cuptor, hota, frigider).

Pretul este usor negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 6 min.
Tineretului (M - exit A) 10 min.