135.000 €

Tineretului, Palatul Copiilor

  • Suprafata 84 mp
  • An 2008
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 6
  • Tineretului ...10 min.
Bucuresti, 14 iun, 10:31

Descriere anunt

Tineretului, Palatul Copiilor,

intr-un imobil s+p+6 construit in 2008, in planul doi al strazii. Suprafata 84 mp, 2 bai, balcon. Se preda la cheie. Vedere spate. Parcare contra-cost,

Detalii suplimentare

Planitas Imobiliare va prezinta la vanzare un apartament de 3 camere situat in zona Tineretului, intr-un imobil S+P+6 construit in 2008. Imobilul ocupa un teren de aproape 2.000 mp si are 68 de apartamente: garsoniere (42 mp ; vandute toate), apartamente de 2 camere (60 -85 mp; vandute toate), apartamente de 3 camere (100-120 mp ; mai sunt disponibile doua), doua apartamente de tip penthouse (cu suprafata de 200 mp si terase de 120 mp;vandute, garaj in subsolul imobilului si parcari supraterane private. Amplasarea imobilului este in planul doi al strazii,aproape de Parcul Tineretului. Apartamentele sunt intabulate si au cadastru.Intrarea in bloc este somptuoasa, blocul fiind impecabil interior-exterior.Bucataria se poate inchide.Apartamentele au centrale termice proprii si aer conditionat.

Structura de rezistenta mixta, diafragme si cadre din beton armat.Blocul are doua lifturi Koppel (Italia), sistem de monitorizare video, spatiu de joaca in curtea interioara.Se preda la cheie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Tineretului 10 min.
Timpuri Noi 11 min.
Mihai Bravu 19 min.