108.800 €

Tineretului, apartament 3 camere

  • Suprafata 65 mp
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 9
  • Timpuri Noi ...5 min.
Bucuresti, 03 dec, 11:31

Descriere anunt

Tineretului, apartament 3 camere

Am placerea sa va prezint spre vanzare o proprietate ce intruneste cele mai importante criterii de valoare necesare pentru a fi considerata o investitie buna pentru orice cumparator - si anume : LOCATIE, AN DE CONSTRUCTIE, SUPRAFATA, COMPARTIMENTARE.

Situata stradal, pe bulevardul Gh. Sincai, in imediata vecinatate a intersectiei cu Bd. Dimitrie Cantemir, intr-un imobil construit in anul 1998, proprietatea este situata optim: zona centrala, in apropierea Parcului Tineretului si a celor mai importante facilitati ale zonei - piata , statia de metrou, centre de invatamant, centre comerciale etc.

Convenienta locatiei este optima datorita faptului ca oricare dintre puntele de interes ale zonei pot fi accesate in doar cateva minute. Timpul in ziua de astazi este eminamente un lux pentru oricine, iar faptul ca nu veti mai fi nevoiti sa il consumati inutil in trafic pentru a ajunge oriunde in zona centrala este o fericita oportunitate de a va gestiona optim ziua de munca sau perioada de weekend.

Anul de constructie -1998.- este un alt element de valoare al proprietatii, de care trebuie sa tinem cont. Comparativ cu imobilele mai vechi ale zonei, acest apartament ofera un plus de confort datorita suprafetelor mai mari ale camerelor si impartirii decomandate.

Holul de acces, este suficient de mare pentru a acomoda mobilier, fapt ce va permite sa descongestionati atat livingul cat si dormitoarele pentru un plus de confort. Traficul catre oricare camera este facil si permite locatarilor eficienta in folosinta.

Suplimentar, datorita impartirii decomandate, fiecare camera ofera intimitate, necesara atat pentru activitate cat si pentru a te simti relaxat. Nimeni nu incomodeaza pe nimeni.

Spatiile utilitare comune - baia mare si bucataria - sunt bine proportionate ca si suprafata si beneficiaza din plin de iluminare naturala. Prezenta toaletei de serviciu este deosebit de oportuna pentru locatari.

Dormitorul si livingul beneficiaza de prezenta balcoanelor, generoase ca si dimensiuni.

Din punct de vedere al amenajarii interioare, spatiul este practic gata de a fi folosit. Nu este necesara nici o investitie majora pentru a fi locuit.

Nu uin ultimul rand tin sa mentionez ca proprietatea are potential ca si investitie, in momentul de fata fiind inchiriata catre o firma.

Inchei prin a va invita sa descoperiti chiar dumneavoastra avantajele acestei proprietati. Viitoarea dumneavoastra locuinta va asteapta.

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi 5 min.
Tineretului 6 min.