75.500 €

Theodor Pallady, Titan

  • Suprafata 83 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, azi, 09:05

Descriere anunt

Theodor Pallady, Titan,

3 camere decomandat 83 mp, acte gata, se accepta orice tip de credit

Detalii suplimentare

Un mare avantaj al acestui complex este reprezentat de diversitatea apartamentelor si a compartimentarilor.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales este unul excelent, aflat intr-o zonain plina dezvoltare care dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat stradal si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Este solutia completa pentru cei ce isi doresc un apartament nou la un pret avantajos, o constructie solida, realizata din beton armat in sistem cadre, zidarie realizata din caramida tip porotherm ( pereti exteriori si interiori) si accesibil din punct de vedere al amplasarii.

Unitatile locative din acest ansamblu se predau cu urmatoarele finisaje incluse in pretul de achizitie: zugraveli lavabile, gresie, faianta, parchet, usi de interior, obiecte sanitare, usa acces apartament, tamplarie PVC, geam termopan tripan tip Salamander, instalatie electrica+sanitara+termica completa, centrala termica proprie pentru fiecare unitate locativa, interfon.

Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, existand mai multe linii de autobuz in b-dul Th Pallady si statiile de metrou Nicolae Teclu si 1 Decembrie 1918, care fac legatura cu orice zona din capitala.

Este situat la 15 minute distanta de centrele comerciale precum: Auchan, Metro, IKEA (de inaugureaza in 2018 noua locatie), Decathlon, LIDL, Penny.

Centura orasului se afla in imediata apropiere a complexului si faciliteaza accesul catre Autostrada A2.

POZELE SUNT REALE!!! LOC PARCARE INCLUS!!

ACCEPTAM ORICE TIP DE CREDIT!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida