90.500 €

Theodor Pallady, terasa superba

  • Suprafata 92 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...7 min.

Descriere anunt

Theodor Pallady, terasa superba,

avans: doar 5% la antecontract. Comision 0%, bonus: bucataria este mobilata si echipata cu electrocasnice (cuptor, plita electrica, hota), iar in living vom instala un aparat de aer conditionat.

Detalii suplimentare

AVANS: doar 5% la antecontract

COMISION 0%

CREDIT: se accepta orice tip de credit, iar departamentul nostru financiar este la dispozitia dvs. pentru intocmirea dosarului de credit si identificarea celei mai bune solutii financiare

BONUS: bucataria este mobilata si echipata cu electrocasnice (cuptor, plita electrica, hota), iar in living vom instala un aparat de aer conditionat.

Cel mai nou cartier rezidential din zona Theodor Pallady se afla la doar 6 minute de mers PE JOS de la statia de metrou Nicolae Teclu. Complexul este format din peste 1000 apartamente, aproximativ 1200 de locuri de parcare (subterane si supraterane), spatii comerciale, spatii verzi si loc de joaca pentru copii. Accesul in cartier se face pe un drum privat, din care se poate ajunge in doar 2 minute in zona comerciala Pallady (IKEA, Kika, Metro, Auchan, Jysk, Leroy Merlin, Lidl, Decathlon, Jumbo etc.).

Structura imobilelor se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea si rezistenta la seism, iar inchiderile peretilor se realizeaza cu zidarie termoizolanta Ytong (25 cm la exterior si 15 cm la interior). Pentru a spori confortul locatarilor in spatiile comune au fost montate placari ceramice antiderapante, blocul dispune de 2 lifturi silentioase, ce coboara pana in parcarea subterana, iar utilitatile sunt contorizate individual in afara locuintelor.

Apartamentul de 3 camere este alegerea perfecta pentru o familie moderna care isi doreste o locuinta spatioasa, compartimentata eficient cu o terasa superba. Apartamentul se vinde complet finisat si echipat cu centrala termica proprie in condensatie 24kw Immergas, calorifere verticale, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termopan, usa intrare metalica antiefractie, gresie, faianta si parchet import Spania/Italia. Apartamentul este format din living de 20 mp, dormitoare de 13 si 12 mp, bucatarie de 11 mp, 2 bai si o terasa de 17 mp.

Achizitie: direct dezvoltator

Poze cu titlu informativ, pretul include TVA 5%

Liliana: 0736.380.185 - suna-ma sau scrie-mi pe WHATSAPP pentru a afla ce apartamente mai avem disponibile!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 7 min.
Timpuri Noi - Metro M1 18 min.