80.100 €

Theodor Pallady

  • Suprafata 62 mp
  • An 2017
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 4
  • Nicolae Teclu ...4 min.
Bucuresti, ieri, 10:22

Descriere anunt

Theodor Pallady,

apartament nou si modern de 3 camere, 61.5 mp, complexul Reveria Pallady 43, 5 min. metrou N Teclu, stradal, finisaje la alegere, centrala, 10 min Auchan Pallady, an 2018

Detalii suplimentare

Va oferim spre achizitie un apartament modern si luminos de 3 camere la etajul 2 dintr-un bloc cu regim redus de inaltime (4 etaje) din complexul rezidential Reveria Pallady 43. Apartamentul este semicomandat, avand o suprafata totala de 61.5mp ( din care 1.52 mp balcon) si o suprafata construita de 77.9mp.

Apartamentul dispune de o centrala termica proprie (Viessmann) precum si contorizare proprie pentru utilitati si se preda la cheie. Datorita optarii noastre pentru finisaje de calitate, apartamentul vine echipat cu usa metalica Pinum, termopane Rehau, sanitare Ideal Standard, gresie si faianta Marazzi.

Complexul rezidential Riviera Pallady 43 se afla in una dintre cele mai dinamice zone ale Bucurestiului din punct de vedere al dezvoltarii. Complexul este situat la bulevard, la o distanta de numai cateva minute de statia de metrou Nicolae Teclu. De asemenea , complexul este amplasat in apropiere de Lidl, Penny Market, Dedeman, Auchan si Metro si a viitorului magazin Ikea.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 4 min.
1 Decembrie 1918 15 min.
Anghel Saligny 18 min.