95.900 €

Theodor Pallady ap. 3 camere cu terasa 60 mp

Bucuresti, 16 feb, 04:15

Descriere anunt

Theodor Pallady ap. 3 camere cu terasa 60 mp

Apartament 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 62.20 mp si 58.80 mp terasa, disponibil la etajul 7 intr-un imobil cu un regim de inaltime p+7e situat in la 800 de metri metrou Nicolae Teclu.

Detalii suplimentare

Comision % - Birou de Vanzari Titan Park - Direct Dezvoltator

Apartament 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 62.20 mp si 58.80 mp Terasa, disponibil la etajul 7 intr-un imobil cu un regim de inaltime P+7E situat in la 800 de metri metrou Nicolae Teclu avand ca si termen de finalizare anul 2021.

Apartamentele se predau la cheie complet finisate cu: gresie, faianta, calorifere, obiecte sanitare, usi din lemn in interior, usa metalica la exterior, tamplarie pvc cu geamuri din termopan. centrala proprie) si bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, gaz, canalizare, curent electric contorizat individual, cablu de internet, fibra optica, cablu tv.

Pentru a garanta siguranta si un grad sporit de intimatate, accesul masinilor in complex este restrictionat printr-o bariera, iar intrarea se face pe baza de cartela. In constructia ansamblului am utilizat cele mai bune materiale, astfel ca atat finisajele de interior, cat si cele de exterior sunt de calitate superioara.

Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente din caramida Porotherm 24,5 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit caramida Porotherm de 11,5 cm, inaltimea intre placi este de 2,95 metri, respectiv 2,70 metri utili. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere cu geam tripan. lift hidraulic.

* Pret cash 95.900 Euro (avans minim 85%);

* Pret credit Prima Casa 100.990 Euro/Ipotecar 100.990 Euro (avans minim 15%);

* Pozele au caracter orientativ;

Confort: 1

Tip imobil: Bloc de apartamente

Numar Bai: 1

Comision cumparator: 0%

Posibilitate parcare: Da

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida