83.500 €

Tei, Teiul Doamnei

  • Suprafata 70 mp
  • An 1980
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 10
  • Metro M1 Obor ...19 min.
Bucuresti, 13 nov, 14:25
Urca primul in lista

Descriere anunt

Tei, Teiul Doamnei,

finisaje de lux, renovat cu designer integral, instalatii electrica si sanitara noi pe cupru, gresie, faianta spaniola, usi noi Pinum, prize, Panasonic, parchet laminat german, geamuri termopane noi.

Detalii suplimentare

Proimo Grup va prezinta un apartament superb, ultramodern, cu 3 camere, decomandat, la etajul 8/10, renovat integral, de la instalatia electrica, sanitara pe cupru, usi de interior “Pinum” , gresie si faianta spaniola “Debris”, obiecte sanitare “Ceresit”, mobilier bai producator italian, prize si intrerupatoare “Panasonic, usa metalica la intrare “Tracia”, pana la geamuri termopan calitate germana Gedeon Richter. Apartamentul a fost amenajat cu ajutorul

unui designer, fiind initial cumparat si amenajat pentru baiatul

Proprietarului, care intre timp pleaca din tara. Acest apartament este foarte bine compartimentat, de la intrare in apartament avem vestibulul generos si de aici in dreapta se intra in living, bucatarie, bucataria reprezinta “Cireasa de pe tort” al acestui apartament visul oricarei gospodine are 15 mp si e foarte spatioasa cu loc pentru dining, si grupul sanitar de serviciu, avantaj pentru cine are copii, din hol in stanga avem dormitorul matrimonial, dormitorul mic, si baia mare care este echipata cu cada noua, si are geam de aerisire, din dormitorul mic se face accesul catre balcon, inchis deasemenea cu termopan. Blocul intra in reabilitare termica in Decembrie 2019, in acest sens este semnat contractul pentru inceperea lucrarilor. Scara este decenta si civilizata, liftul este renovat, camere video in scara si lift. Pentru vizionarea acestui apartament superb va invitam sa ma contactati pentru a programa o vizionare. Suna acum! Super pret.

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 19 min.