65.100 €

Targu-Mures, zona Tudor Vladimirescu, R9125

  • Suprafata 70 mp
  • An 1970
  • Etaj parter din 4
Targu mures, 16 apr, 20:51

Descriere anunt

Targu-Mures, zona Tudor Vladimirescu, R9125

apartament cu trei camere de 70,26 mp, la parterul unei cladiri rezidentiale de cinci etaje, care dateaza din anii 1970. Agent Iordan Daniel

Detalii suplimentare

Proprietatea are calificare RANK 1, ceea ce inseamna ca camerele sunt separate de usa.

Cladirea are un design socialist tipic, face parte din blocul rezidential. Este din structura de beton armat, cu tencuiala, partial izolata si cu fatada de vopsire depasita si un acoperis plat. Are o calitate medie slaba / medie, majoritatea balcoanelor sunt inchise si nu au izolatie.

Zona inconjuratoare este acoperita preponderent de beton si prezinta aspect slab / mediu.

Cladirea si proprietatea au acces la toate utilitatile publice, cum ar fi reteaua electrica, apa, canalizare, gaz si retea de joasa tensiune.

Proprietatea este situata in zona suburbana a orasului Targu Mures, la 3 km de centrul orasului. Situat intr-un loc mixt, exista cartier rezidential cu densitate medie. Varstele de constructie variaza intre anii 1980 si inceputul anilor 2000, fiind in mod obisnuit cladiri socialiste in stare saraca / medie. Mediul este ocupat predominant de unitati de apartamente si case.

Serviciul de autobuz in comun este foarte usor de accesat, opririle de autobuz ale serviciilor regionale se afla la cativa pasi. Drumul de acces este un trafic unic, acoperit de asfalt si de buna stare.

Adresa: Str Ramurele nr 25, Targu Mures

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura beton