38.000 €

Suceava apartament cu 3 camere (fara comision)

  • Suprafata 59 mp
  • Etaj 2 din 4
Suceava, 16 apr, 19:51

Descriere anunt

Suceava apartament cu 3 camere (fara comision)

R0754, Un apartament cu trei camere si dependinte situat pe strada Pacii nr. 15, bl. 130, sc. A, et. 2, apt. 6, mun. Suceava, jud. Suceava, numar cadastral 220-C1-U6. Agent Frasin Adrian

Detalii suplimentare

Proprietatea in cauza este situata pe strada Pacii, in apropiere de Scoala Generala Miron Costin, in arealul format de strada Prieteniei si strada Tineretului. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte, case si spatii comerciale.

Zona din imediata vecinatate a proprietatii poate fi caracterizata ca relativ linistita. Amplasarea blocului in cadrul zonei este favorabila. Poluarea este medie, din cauza traficului intens din zona.

Cladirea a fost edificata in jurul anilor 80’. Blocul are parter si 4 etaje, iar apartamentul analizat este situat la etajul 2. Aspectul imobilului, cel exterior se prezinta intr-o stare medie, iar cel interior intr-o stare medie. Blocul nu beneficiaza de ascensor.

Finisajele interioare sunt de calitate medie si constau in pardoseli placate cu gresie in baie, bucatarie, si parchet laminat in camere. Peretii din baie si bucatarie sunt placati cu faianta. Peretii interiori sunt zugraviti cu vopsele lavabile. Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice de otel ce se conecteaza la o centrala termica proprie. Echipamentele sanitare sunt intr-o conditie precara.

Total suprafata utila: 59,75 metri patrati

Utilitati generale: Curent, Apa