61.400 €

Soseaua Alexandriei, Penny, multiple facilitati

  • Suprafata 94 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 6
Bucuresti, 16 aug, 09:03

Descriere anunt

Soseaua Alexandriei, Penny, multiple facilitati,

Oferta include ap 3 camere decomandat, bl finalizat, 2 bai, terasa 20 mp, un loc de parcare, mobilier bucatarie/baie, hota, plita, cuptor, aer conditionat, sanitare, aplice tavan, centrala termica. Comision 0.

Detalii suplimentare

POZE REALE

Apartamentul este foarte spatios si este format din 3 camere luminoase: bucatarie inchisa, 2 bai, hol si o terasa generoasa de 18 mp. Acesta se vinde complet finisat si bransat la toate utilitatile, apartamentul fiind contorizat individual.

Oferta include apartamentul(2018)la pret de lista 68000EURO cu un DISCOUNT de 6600 EURO = 61400EURO .Apartamentul este ofertat la pachet cu un LOC DE PARCARE pret de lista 3600 EURO si urmatoarele bonificatii enumerate,la un PRET TOTAL DE 65000 EURO.

ELECTROCASNICE - HOTA ,PLITA, CUPTOR .

AER CONDITIONAT ( sufragerie).

MOBILIER BUCATARIE.

MOBILIER BAIE.

OBIECTE SANITARE.

CENTRALA TERMICA.

APLICE TAVAN

SPOTURI BAIE

FINISAJE-Gresie /Faianta/ Parchet/ Usi interior.

Structura solida a imobilului este asigurata prin stalpi, cadre si grinzi de beton armat, exteriorul este placat cu sistem termoizolatie cu polistiren expandat de 10cm, este dotat cu lift silentios si finisaje de calitate atat pe casa scarii cat si partile comune.

Ansamblul de locuinte este situat pe Soseaua Alexandriei - Diamantului, langa Penny/ Mc Donalds si este pozitionat fix langa statie RATB !

In imediata apropiere regasim- Statii RATB 302,438,439 / Mega Image 2 minute de mers pe jos/ Salon infrumusetare 2 minute/ Farmacie 5 minute/ Macelaria Domidene 5 minute.

In zona se afla centre de interes public si galerii comerciale, dar si magazine de profil cum ar fi: Cora, Lidl, Penny sau Leroy Merlin.

Vecinatati - Rahova, Antiaeriana, 13 septembrie, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei, Militari, Centura.

COMISION 0 .

BIROU VANZARI-DIRECT DEZVOLTATOR.TVA 5 %INCLUS .

CASH, CREDIT IPOTECAR,

CREDIT PRIMA CASA.

Oferte in Prelungirea Ghencea, Sector 4 sau Popesti Leordeni -Dimitrie Leonida metrou / 0720679492