129.000 €

Sisesti

  • Suprafata 64 mp
  • An 2008
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 6
Bucuresti, 29 mai, 13:40

Descriere anunt

Sisesti,

Oaza ta de confort si liniste din Nord! Suna, stabilim o intalnire, iar daca acest apartament este pentru tine, discutam detaliile. Comision 0.

Detalii suplimentare

Oaza ta de confort si liniste din Nord!

Tihna, confort, modern si clasic in acelasi timp, totul la cheie. Acestea sunt cuvintele esentieale prin care aceasta proprietate se defineste.

Cred ca nu mai este necesar sa-ti povestesc despre avantajele traiului din nord. Pana si Ion Zapada s-a mutat aici in ultimul episod din Urzeala Tronurilor. ;)

Desi ai citit corect ‘Bulevardul Apicultorilor’, in realitate vorbim de o strada linistita cu multa verdeata (cum este si firesc cand vine vorba despre apicultura) in ceea ce priveste localizarea micului ansamblu rezidential in care acest apartament se afla.

La intrare in bloc te va impacta placut scara curata si desi avem un lift modern, dat fiind faptul ca apartamentul este la etajul 1, scarile pot fi o alternativa rapida pentru o mica miscare.

Intrand in apartament, esti intampinat de placutul sentiment “acasa”.

Tot ce vezi in forografii, respectiv la prima vizionare iti apartine. Se vinde exact asa cum este, cu alte cuvinte. In plus ai in proprietate si o boxa, respectiv un loc de parcare.

Asa ca suna, stabilim o intalnire, iar daca este pentru tine, discutam detaliile.

Comision 0%!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton