87.654 €

Rin Grand Hotel, Delta Vacaresti, avans 5%

  • Suprafata 84 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 6

Descriere anunt

Rin Grand Hotel, Delta Vacaresti, avans 5%,

apartament compus din living cu bucatarie de 25 mp, dormitor spatios de 16 mp, dormitor de 12 mp, 2 bai de 4 mp, respectiv 3 mp, debara de 3 mp, hol de 7 mp si 2 terase superbe de 9 mp. Comision 0.

Detalii suplimentare

APARTAMENT SUPERB! Situat langa zona verde, langa Parcul Natural Vacaresti, apartamentul este perfect pentru o familie care isi doreste o locuinta cu stil. Compartimentarea eficienta vine in sprijinul dvs. pentru un desing modern, pastrand spatiu pentru dressing si alte spatii de depozitare. Locuinta este compusa din living cu bucatarie de 25 mp, dormitor spatios de 16 mp, dormitor de 12 mp, 2 bai de 4, respectiv 3 mp, debara de 3 mp, hol de 7 mp si 2 terase superbe de 9 mp. 

Reprezentant EXCLUSIV al dezvoltatorului!

Complexul rezidential New World Residence Delta Vacaresti se afla pe strada Vitan-Barzesti, sectorul 4 din Bucuresti, la cativa metri de Parcul Natural Vacaresti. In vecinatate avem Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Mall Sun Plaza, piata. Ansamblul este foarte bine pozitionat in zona Splaiul Unirii-Vitan Barzesti si in imediata vecinatate a Deltei Vacaresti si a hotelului Rin Grand. 

Mobilitatea este asigurata de accesul la toate mijloacele de transport – apropierea de centru este un avantaj daca va deplasati cu masina personala, in caz contrar sunt disponibile mijloacele de transport in comun, fiind statia STB la numai 2 minute de mers pe jos.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente), iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere in cazul in care sunt achizitionate din timp. 

Achizitie: direct dezvoltator

Comision: 0%

Avans antecontract: 5%

Departamentul nostru financiar va poate acorda suport GRATUIT pentru consultanta financiara personalizata, pentru pregatirea dosarului de credit, astfel incat sa finalizati tranzactia cu succes!

*pretul nu include TVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton