26.000 €

Resita, zona Lunca, R0782

  • Suprafata 70 mp
  • An 1980
  • Etaj 10 din 10
Resita, 16 apr, 18:57

Descriere anunt

Resita, zona Lunca, R0782

Imobil tip apartament cu trei camere si dependinte, situat la etajul 10 intr-un bloc de locuinte colective, cu regim de inaltime P+10E, dat in folosinta in perioada anilor 1980. Agent Frasin Adrian

Detalii suplimentare

Blocul beneficiaza de ascensor. Cladirea este prevazuta cu un acoperis tip terasa.

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile de la municipalitate, respecti: apa, electricitate, gaz, canalizare. Incalzirea se realizeaza cu radiatoare termice ce se conecteaza la o centrala termica proprie.

Proprietatea este situata pe Bd. Republicii, in apropiere de Parcul Copilului, in arealul format de Bd. Republicii, Aleea Marghitas si Aleea Trei Ape. Aceasta zona este considerate ca fiind o zona centrala Orasului Resita. Cartierul este predominant format din blocuri de locuinte, case si spatii comerciale. Are acces la toate caile de transport in comun – linii de autobus. Toate statiile se afla la maximum 5-10 minute de mers pe jos, departare de proprietate.

In vecinatatea proprietatii se afla urmatoarele: Policlinica SMF - Scoala Generala nr. 9 - Parcul Copilului - Supermarket Profi - Banca Romaneasca - Spatii comerciale. Aceasta zona poate fi caracterizata ca relative linistita. Amplasarea blocului in cadrul zonei este favorabila. Poluarea este medie, din cauza traficului intens din zona.

Adresa: bld Republicii, nr 21, bl 21, sc 4, et 10 10, ap 37

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Optiuni exterior
Lift