120.000 €

Reala investitie, Dorobanti Capitale

  • Suprafata 85 mp
  • An 1935
  • Decomandat
  • Etaj din 1
  • Metro M1 M2 Piața Victoriei ...10 min.
Bucuresti, ieri, 10:16

Descriere anunt

Reala investitie, Dorobanti Capitale

Catoma Property Invest are placerea sa va prezinte o oferta cu un mare potential investitional, un spatiu util de 85 mp la mansarda unei vile cu arhitectura interbelica, intr-o zona diplomatica prin traditie, zona Dorobanti CAPITALE.

Spatiului util existent la mansarda i se poate adauga si zona de pod, acesta putand fi integrat intr-un viitor generos apartament cu frumoase detalii de tip loft cu accente din lemn.

Plafoanele dintre subsol si parter si, repectiv, parter si etaj sunt din beton, sustinute pe grinzi din beton, astfel constructia fiind una foarte solida si trainica.

Plafonul dintre mansarda si pod insa, impreuna cu peretii despartitori, nu fac parte din structura de rezistenta a casei, aspect ce constituie un avantaj in plus creandu-se astfel multiple variante de recompartimentare ale acestui ofertant spatiu.

Un alt real avantaj al viitorului proprietar este si faptul ca odata cu spatiul de la mansarda si pod va avea in proprietate si cateva spatii la subsolul imobilului (21.24mp in proprietate exclusiva si inca 36.31mp din spatii comune), dar si teren in proprietate de 214 mp (cote parte din amprenta casei 120/3 mp si curtea in proprietate exclusiva de 94 mp).

Accesul se face pe scara de serviciu, o scara luminoasa si bine intretinuta, iar spatiul acestei mansarde necesita o renovare generala, aspect ce poate fi estimat in functie de modificarile ce se doresc a fi facute.

Jgheaburile si burlanele au fost schimbate integral, multe din problemele create de infiltratiile de umezeala fiind reduse in acest fel.

Pretul este un pret foarte bun pentru zona in care se afla prezenta oferta si este de asemenea usor negociabil.

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 M2 Piața Victoriei 10 min.
Stația Aviatorilor (M2) 12 min.
Statie Metrou M1 M2 Piața Victoriei 16 min.