61.900 €

Rahova

  • Suprafata 70 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 9 din 10

Descriere anunt

Rahova,

vand ap. 3 camere, parcare inclusa, 70 mp, Rahova, noul Confort Urban, bloc nou, 9/10, finisat complet, vandut la cheie.

Detalii suplimentare

Noul proiect imobiliar Confort Urban este amplasat in zona sudica a cartierului Rahova, pe strada Muntii Carpati, nr. 86A. Proiectul se va finaliza si va fi dat in folosinta in luna octombrie 2018 (doua blocuri, iar urmatoarele doua in mai 2019), compus din patru blocuri P+10 etaje, unde gasim garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, parcari, si spatii verzi destinate locatarilor.

Balcoanele sunt prezente in fiecare unitate locativa din cadrul proiectului cu posibilitate de inchidere, cu spatile interioare concepute cat mai inteligent. Accesul catre proiect se face rapid din Soseaua Alexandriei sau Soseaua Salaj, accesul la RATB se face 50 de metri de liniile autobuzelor 117 sau 227, pozitia acestuia fata de punctele de interes major din zona cum sunt scolile, gradinitele, centrele comerciale sau unitatile de invatamant este una excelenta!Noul proiect benefieciaza de o infrastructura completa, cu strazi asfaltate si cai acces ample, fiind bransat la toate utilitatile

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica