74.000 €

Rahova, Misca Petre

  • Suprafata 69 mp
  • An 1982
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 8
Bucuresti, 12 oct, 10:18

Descriere anunt

Rahova, Misca Petre,

semistradal, apartament luminos, decomandat, bine impartit, 2 grupuri sanitare, fara imbunatatiri, 1/8, constructie 1982, suprafata 70 mp, bloc reabilitat, bine izolat, usor accesibil, liber, negociab.

Detalii suplimentare

Oportunitate, apartament cu mare potential, situat in cartierul Rahova, intr-o zona linistita, pe strada Misca Petre, la doar 3 -7 minute (mers) de strada Margeanului, de asemenea, 6-7 minute (mers) de Calea Rahovei si doar 8-10 minute (mers) de parcul Sebastian si complexul Vulcan.

Zona este usor accesibila, pe strada Margeanului, la cateva minute de mers, sunt statiile autobuzelor 139, 226 si 302, respective, pe calea Rahovei, exista tramavaiul 32, linie directa cu piata Unirii.

In areal exista diverse magazine, cateva farmacii, gradinita si scoala, chiar in fata blocului exista un loc de joaca pentru copii.

Blocul este dispus semi-stradal, scara este usor retrasa, cu un aliniament de aprox. 15-20 m de la strada principala, fiind inconjurat de o mica zona verde , tampon, imobilul fiind ferit, in mare parte, astfel, de zgomot si aglomeratie.

Imobilul, foarte calduros, este construit din cadre beton cu pereti de caramida, in anul 1982.

Blocul este reabilitat, bine izolat, accesul in incinta se face pe baza de interfon.

Apartamentul, luminos, cu orientare Vest (lumina filtrate, calda, dupa-amiaza) in suprafata totala de 69mp (suprafata utila-65mp), este situat la etajul 1/8 (vederea este pe “fata”), este decomandat si foarte bine impartit, existand o delimitare clara intre zona “de zi” si zona “de noapte”.

Generic vorbind, apartamentul dispune de 2(doua)holuri mari (unde se poate amenaja, daca se doreste, un dressing), bucatarie patratoasa si suficienta, cu geamuri mari, o baie incapatoare plus un grup sanitar de serviciu, 2(doua) camari, ideale pentru depozitare, de asemenea, un balcon, inchis in termopan, cu iesire din living.

Spatiul este contorizat total (costul intretinerii este redus), apometre, repartitoare la calorifere si, de asemenea, exista teava de gaz in imobil, putandu-se monta, ulterior, daca se doreste, centrala termica.

Apartamentul, desi “incarcat” cu mobila, la o privire mai atenta, isi dezvaluie adevaratul potential, spatiul este luminos si cochet, suprafatele sunt optime si, un punct important, se preteaza unor , eventuale, recompartimentari, schimbari si amenajari interioare.

Spatiul NU ARE imbunatatiri, existand doar termopan, potentialul cumparator are , astfel, ocazia sa-si puna amprenta, sa-si igienizeze si personalizeze spatiul achizitionat, totusi.

Se accepta credit.

Apartamentul, liber, disponibil imediat, se poate viziona, cu un telefon inainte, in principiu, pe toata durata zilei.

Pretul este negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Debara
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton