89.000 €

Prelungirea Ghencea, Latin, apartament cu gradina si parcare, comision 0

  • Suprafata 90 mp
  • Decomandat
  • Etaj parter din 1
Bucuresti, azi, 13:24

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Latin, apartament cu gradina si parcare, comision 0

Apartament nou in vila constructie 2017 + Gradina in proprietate + 2 locuri de parcare ! Comision 0 %


Apartament cu 3 camere in vila noua constructie 2017 situat in Prelungirea Ghencea pe strada Alunului in vecinatatea Cartierului Latin. Vila are doar parter si etaj si este formata din doua apartamente  cu intrare separata si curte separata fiecare avand 150 mp liberi de curte. 


Apartamentul prezentat este cel de la parter. Are o suprafata utila de 90 mp si o suprafata totala de 113 mp cu tot cu cele 2 terase. Compartimentarea este excelent gandita. Livingul impreuna cu bucataria deschisa au 40 mp si exista posibilitatea inchiderii bucatariei. Sunt 2 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie proprie si loc pentru dressing . Dormitoarele au 14 si 15 mp. Ambele bai beneficiaza de fereastra cu lumina naturala.


Apartamentul este complet finisat dotat cu centrala termica proprie tamplarie pvc cu geam termopan Salamander( culoare Gri antracit) calorifere din otel usi de interior parchet laminat in camere.  Baile sunt placate cu gresie si faianta de cea mai buna calitate ( Marazzi ) si sunt complet echipate cu obiecte sanitare. Baia matrimoniala este dotata cu dus walk-in iar a doua baie este dotata cu cada.


Constructia are structura din beton armat cu pereti din caramida si are acoperis tip terasa cu planseu inclusiv peste etajul 1. Pentru confortul termic cladirea a fost izolata cu polistiren expandat.


Apartamentul are gradina proprie in suprafata de 150 mp . Este amenajat deja 1 loc de parcare in curte. Cladirea este ingradita cu gard de beton si are porti auto si poarta pietonala. 


Apartamentul este brasat la toate utilitatile : apa curenta canalizare electricitate si gaze. Fiecare apartament are contoare separate pentru utilitati. 


Locatia: Apartamentul este situat pe strada Alunului langa Cartierul Latin. In incinta Cartierului Latin este un Mega Image Piata restaurant cabinete medicale statie RATB Pizzerie. Scoala Pro Ingenio este la cateva minute de mers pe jos. Pentru cumparaturi masive puteti alege intre Lidl (Langa Ansamblul Primavara) sau Kaufland Valea Oltului Auchan Tricodava. 


Pret Scutit de TVA