76.000 €

Politehnica Militari, mobilat

  • Suprafata 75 mp
  • An 1979
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 8
  • Lift Politehnica ...13 min.
Bucuresti, 19 apr, 08:57

Descriere anunt

Politehnica Militari, mobilat

Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Politehnica, Militari. Blocul este la 4 minute distanta de Universitatea Politehnica, 2 statii de Cora 75 mp utili, 3 camere, 2 balcoane.

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere intr-o zona buna, Politehnica - Militari. Blocul este la 4 minute distanta de Universitatea Politehnica, 2 statii de Cora, mall-ul Afi, statia de metrou Lujerului, statia de metrou Politehnica.

Proprietatea se afla la etajul 7/8, este decomandat si are 75 m.p utili. Se vinde mobilata si utilata asa cum se vede in poze.

Are bucataria mobilata si utilata (mobilier, frigider, aragaz incorporat, hota, cuptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat) si camerele mobilate ( mobilier, canapea, paturi, comoda, dulap de haine, 2 aere conditionate).

Are 2 grupuri sanitare, unul prevzut cu cabina de dus si unul ce are cada. Are 2 balcoane.

De asemenea, se potriveste unei persoane ce doreste sa faca o investitie imobiliara. O poate inchiria dupa achizitia acesteia, zona fiind foarte cautata de studentii veniti din provincie ce invata la universitatea Politehnica.

Te poti muta oricand in ea, fara sa ii faci alte modificari, decat daca vrei sa o modernizezi.

Are calorifere noi, parchet, gresie, faianta, iar blocul este prevazut cu teava separata pentru contorizare, in cazul in care se doreste montarea unei centrale termice.

Te poti muta doar cu hainele. Este perfect pentru o familie cu unul sau 2 copii. De asemenea, se potriveste unei persoane ce doreste sa faca o investitie imobiliara. Il poati inchiria dupa achizitia acesteia, zona fiind foarte cautata de studentii veniti din provincie ce invata la universitatea Politehnica.

Cadastrul si toate actele sunt la zi.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Lift Politehnica 13 min.
Cale acces C Politehnica (M3) 16 min.