104.000 €

Penthouse, metrou 6 minute, terasa

  • Suprafata 105 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 7
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, azi, 10:53

Descriere anunt

Penthouse, metrou 6 minute, terasa,

105 mp, decomandat,ultimul etaj, terasa 22 mp. Ansamblu rezidential modern, bucatarie mobilata si utilata, AC, toate utilitatile, contorizat individual, centrala termica proprie. Zero comision.

Detalii suplimentare

Apartamentul propus astazi spre vanzare este decomandat, format din 3 camere generoase si este disponibil intr-un bloc nou, aflat in constructie.

Blocul este amplasat in proximitatea statiei de metrou Nicolae Teclu, iar apartamentul dispune de o suprafata de 105 mp. 

Noua locuinta este foarte bine amplasata in cadrul complexului, fiind dispusa pe S-E, de asemenea se preda complet finisat si echipat cu materiale de ultima generatie.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Top Zone este situat in zona de Est, pe strada Victor Brauner, la numai 5 minute de statia de metrou Nicolae Teclu (600 m).

Pe langa pozitia excelenta pe care o are fata de statia de metrou Nicolae Teclu, locatia permite un acces rapid catre Theodor Pallady, centru Capitalei, institutiile de invatament si spitalicesti din zona, dar si catre multiple centre comerciale: Mega Image, Penny Market, Metro, Auchan, Jumbo, IKEA, Park Lake.

Specificatii tehnice si carateristici:

Apartamentul propus spre vanzare dispune de o suprafata totala utila de 105 mp, este decomandat si foarte bine impartit: din hol avem deschidere mare care permite realizarea unor spatii de depozitare generoase, camera de zi este luminoasa, 2 dormitoare atent pozitionate, bucatarie mobilata si utilata si 2 bai echipate cu obiecte sanitare Grohe.

Locuinta se vinde la “cheie” cu finisaje premium si este echipata cu: centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import, gresie, faianta si parchet import , obiecte sanitare in baie Grohe, interfon, lift silentios si pregatire pentru aer conditionat.

Imobilul este construit pe stalpi si cadre din beton armat, compartimentat cu BCA YTONG, este izolat cu vata bazaltica si dispune de lift silentios.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista: 104000 Euro.

TVA inclus!

Termen finalizare: decembrie 2019.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere. 

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar  va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0736.380.182 – Cristian Lungu!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.