118.000 €

Giurgiului penthouse 3 camere imobil 2019

  • Suprafata 67 mp
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 11 mar, 11:41

Descriere anunt

Giurgiului penthouse 3 camere imobil 2019

va prezint o oferta unica, un apartament modern situat intr-o cladire noua, parter + 2 etaje + mansarda, cu termen de finalizare decembrie 2019 .

Apartamentul de tip penthouse are urmatoarea compartimentare : Living spatios , hol, 2 dormitoare , 2 bai , bucatarie deschisa , terasa de 28 mp !, 1 loc parcare suprateran.

Cladirea este amplasata intr-o zona de case, pe o strada linistita cu trafic redus, la 4 minute de mers pe jos de P-ta Progresul, la 1,4 km de Metroul Eroii Revolutiei si la 1,5 km de parcul Tineretului.

Iata cateva date tehnice :

- Fundatii continue alcatuite din grinzi din beton armat dispuse pe aliniamentul stalpilor si peretilor. Structura de rezistenta tip cadre din beton armat (stalpi, grinzi) si plansee din beton armat monolit.Inchideri perimetrale - zidarie din blocuri ceramice, compartimentari interioare: zidarie blocuri ceramice si gips carton pe structura metalica. Acoperis de tip sarpanta din lemn ignifugat si invelitoare din tabla cutata.

- Termosistem din polistiren expandat ignifugat 10 cm grosime, armat cu plasa din fibra de sticla. Geamuri tamplarie PVC – SALAMANDER BLUE EVOLLUTION.

- Centrala proprie – FERROLI DIVA CONDENS.

- Finisajele interioare: usi, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, vor fi personalizate in functie de preferintele clientului intr-un buget negociat cu fiecare client in parte in functie de termenii de plata.

- Acces curte prin poarta automata cu telecomanda.

Sunt acceptate toate formele de credit si se ofera asistenta gratuita necesara intocmirii dosarului pentru o creditare in conditii financiare optime .

PROMOTIE : pentru o precontractare pana la 01.05.2019 se ofera 1 loc de parcare gratuit !

Ideal pentru o familie cu copii sau un cuplu care cauta privelistea si intimitatea unei terase dar si pentru zona linistita , dar cu acces rapid la parc, metrou, gradinita, scoala.

Oferta este reprezentata exclusiv de Renet Real Estate Network, comision ZERO pentru cumparator !