140.000 €

Beller. Aparament modern, Parcul Floreasca - Beller

  • Suprafata 58 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 11
Bucuresti, 20 ian, 09:55

Descriere anunt

Beller. Aparament modern, Parcul Floreasca - Beller

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un elegant apartament cu 3 camere, un spatiu semidecomandat, situat chiar in parcul Floreasca, in zona Beller - Dorobanti intr-un imobil de doar 11 etaje construit in anul 1963.

Cladirea este solida, are o scara curata, este prevazuta cu doua lifturi iar zonele verzi de tip curte ale acestor bloculete se deschid direct in parcul Floreasca aspect menit sa confere multa liniste, siguranta si confort.

Acest modern spatiu este disponibil la etajul 2 al imobilului si are o suprafata utila de 58,2 metri patrati ce a fost extinsa in cele doua logii ale apartamentului ajungandu-se astfel la aproximativ 63 de mp.

Spatiul acestuia a fost complet renovat si reamenajat in anul 2018, usile camerelor au fost schimbate cu usi glisante din sticla pentru a eficientiza spatiul iar parchetul original din stejar a fost complet reconditionat, instalatiile electrice si sanitare au fost si ele schimbate.

Apartamentul se preda mobilat si utilat, la fel si bucataria acestuia care vine dotata la randul ei cu o combina frigorifica, masina de spalat rufe si masina de spalat vase, cuptor electric, plita pe gaz si hota.

Cladirea este izolata termic, are o structura solida cu plansee si grinzi din beton, a fost renovata si anvelopata la exterior si beneficiaza de o scara curata ce ofera siguranta si confort.

La doar cateva minute de mers pe jos gasiti scoli de renume, gradinite, piata Dorobanti si piata Floreasca, numeroase magazine, farmacii, cafenele si restaurante. 

Finisajele de cea mai buna calitate pot fi vazute si in pozele de prezentare iar apartamentul este dotat si cu un aparat de aer conditionat pentru un plus de confort termic pe timp de vara.

Pentru a descoperii toate avantajele ce va sunt oferite la achizitionarea unei astfel de proprietati va asteptam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea Catoma Property Invest

Real Estate Adviser dedicat - Raluca TIMOFTI