78.500 €

Pantelimon, Doamna Ghica, Baicului

  • Suprafata 76 mp
  • An 2001
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 4
Bucuresti, 16 apr, 22:35

Descriere anunt

Pantelimon, Doamna Ghica, Baicului

bloc 2001, decomandat, etaj 2/4, modern, 76 mp, la 10 minute de mers pe jos Piata Delfinului sau Lidl Baicului, 4 min. de mers cu masina de Mega Mall

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un apartament de 3 camere, decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc de 4 niveluri, dat in folosinta in anul 2001, la 10 minute de mers pe jos de Piata Delfinului sau 4 minute de mers cu masina de Mega Mall sau intersectia de la Doamna Ghica.

Noul pasaj rutier ce face legatura intre Pantelimon- Bd Chisinau- Delfinului si Doamna Ghica- Petricani- Colentina permite un acces rapid si facil catre zonele invecinate.

Apartamentul este unul spatios, frumos compartimentat. Imediat ce pasim in apartament ne intampina un hol generos de 10mp care face conexiunea intre toate camerele apartamentului. Apartamentul este compus din 2 dormitoare de 13 mp fiecare, un living de aproximativ 20 mp, o bucatarie, 2 bai, una cu cabina de dus si una cu cada , o logie de 6 mp.

Datorita bunei izolari termice a blocului si centralei termice, costurile de intretinere sunt mici.

In imediata apropiere a blocului este amenajat un loc de joaca pentru copii iar la 7 minute de mers pe jos este Parcul Lunca Florilor.

In apropiere sunt numeroase centre comerciale: Lidl ( 10 minute de mers pe jos), Kaufland, Mega Mall, Piata Delfinului.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati, eu si echipa mea va vom ajuta cu mare placere!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Reabilitat termic
Structura beton