68.000 €

Pallady, Titan, Nicolae Teclu, Theodor Pallady

  • Suprafata 54 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 11
  • Nicolae Teclu ...15 min.

Descriere anunt

Pallady, Titan, Nicolae Teclu, Theodor Pallady

Se afla in Palladium Residence, in blocul 3, cel mai privilegiat bloc din complex. Mobilat, utilat complet. Totul nou. Design lux! Vecinii extrem de linistiti, nu exista zgomot. Doar 8 minute pana la metrou.

Va aduceti doar hainele si sunteti instant acasa!

Detalii suplimentare

Apartamentul se afla in Palladium Residence, in blocul 3, cel mai privilegiat bloc raportat la pozitia frontala a acestuia, departe de zgomot si fara vecini in fata.

Spre deosebire de restul blocurilor, blocul numarul 3, nu este inghesuit, iar vederea este una spectaculoasa, fara a avea vecini in apropiere.

Orientarea apartamentului este ideala, Sud-Est. Racoare vara si calduros iarna.

Vara este foarte luminat insa nu este incalzit decat dimineata, iar iarna este calduros. Canicula specifica dupa amiezelor toride nu il afecteaza absolut deloc.

Contra cost se poate achizitiona si locul de parcare, loc aflat la intrarea in bloc, vizibil de la balconul apartamentului.

Acesta poate fi achizitionat doar daca se doreste contra sumei de 4500 euro.

De asemenea se poate achizitiona si boxa de 5mp de la subsol contra sumei de 3000 euro.

Parcarea (4500 euro) si boxa (3000 euro) sunt optionale, NU sunt incluse in pret si nici nu exista vreo obligatie pentru a le cumpara.

Suprafata totala a apartamentului este de 62 mp, aprox 54 mp utili

Vecinii sunt extrem de linistiti, nu exista zgomot de nicaieri.

Palladium Residence este localizat in zona Theodor Pallady si este format din 7 imobile despartite de spatii verzi, locuri de joaca, precum si facilitati diverse ce vor asigura confortul si linistea locatarilor.

Ansamblul dispune de acces direct la mijloacele de transport in comun, dar si la o zona diversificata de centre comerciale de interes zilnic.

Un alt plus este atentia acordata detaliilor care conteaza si care creeaza starea de confort si de relaxare pe care o doresti. Nu este de neglijat nici raportul excelent intre calitate si pret.

FACILITATI:

>>>Acces metrou>>>- Atunci cand s-a ales locul de dezvoltare al proiectului, s-a optat pentru o zona aproape de mijloacele de transport in comun, adica la doar 700 de metri de metrou, tramvai si autobuz.

>>>Locuri de joaca pentru copii>>>- Copiii tai si-ar dori sa se joace toata ziua afara. Vrem sa ii incurajam sa se bucure cat mai mult de copilarie, asa ca dezvoltatorul a amenajat un loc de joaca special pentru ei.

>>>-Spatii verzi>>>- S-a dorit ca aerul pe care locatarii Palladium Residence sa fie un aer de calitate. Asa ca s-a presarat ansamblul rezidential cu spatii verzi care bucura atat ochii, cat si plamanii tai.

>>>-Boxa in subsol>>>- Iti faci griji unde vei depozita conservele pentru iarna, sculele sau cauciucurile de schimb? Nu te mai stresa. S-a rezolvat si aceasta problema pt ca la subsolul blocurilor sunt boxe, iar acest apartament detine o boxa care se poate achizitiona daca se doreste contra sumei de 3000 euro.

>>>100% mobilat si utilat >>>- Apartamentul se vinde complet utilat si beneficiaza de mobilier deosebit, de calitate. Ex. plita, cuptor, hota, dressing pe tot holul, lenjerie pat, prosoape, masina de spalat, canvasuri, aplice design, centrala Ariston, frigider Whirlpool, etc..

>>>Loc parcare >>>- Pentru un oras cu mai multe masini inmatriculate decat New York-ul, locul de parcare este o necesitate. Locul de parcare aferent apartamentului este la intrarea in scara si este vizibil de pe balcolnul si de la ferestrele apartamentului. Se poate achizitiona daca se doreste contra sumei de 4500 euro.

>>>Utilitati contorizate separat >>>- Pentru ca tu sa nu iti faci griji atunci cand platesti utilitatile, complexul a fost dezvoltat astfel incat totul se contorizeaza separat. Curent, apa, gaz, cablu.

Proprietar, persoana fizica, toate actele necesare vanzarii sunt in regula. Pretul este final, nu se plateste TVA. Accept agentii imobiliare doar in cazul in care nu platesc eu comision.

Pretul este foarte putin discutabil. Raportat la pretul apartamentelor vandute de dezvoltator, inca nefinalizate precum si la faptul ca este mobilat si utilat complet, pretul este unul foarte mic.

Totul nou!! Mobila, corpurile de iluminat, obiectele sanitare, lenjeria de pat, saltelele si electrocasnicele sunt noi noute. Apartamentul nu a fost niciodata locuit sau inchiriat.

In pret este inclus tot ceea ce se poate observa in poze sau la vizionare.

Va aduceti doar hainele, le puneti in dressing si sunteti instant acasa!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 15 min.