90.500 €

Pallady, Apartament 3 camere, zona metrou N. Teclu

  • Suprafata 90 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 7
  • Nicolae Teclu ...13 min.

Descriere anunt

Pallady, Apartament 3 camere, zona metrou N. Teclu

Theodor Pallady, zona complex comercial Ikea, intr-un bloc construit in anul 2019, decomandat, etaj 7 din 7, avand suprafata totala de 98 mp si suprafata utila de 84 mp, aproape de metrou N. Teclu.

Detalii suplimentare

Ca reprezentant al dezvoltatorului, va propunem spre vanzare, un apartament cu 3 camere, situat in cartierul Theodor Pallady ,zona Complex Comercial Ikea, Jumbo, intr-un bloc, construit in anul 2019, confort , decomandat, etaj 2 din 7, avand suprafata totala de 98 mp si suprafata utila de 84 mp, cu 2 grupuri sanitare, 2 balcoane, loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de statie metrou , statie RATB, parc, scoli, gradinita.

Va punem la dispozitie apartamente in cel mai nou ansamblu rezidential din zona Theodor Pallady. La numai 5 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu proiectul nostru este format din aprox. 800 de unitati locative (garsoniere, 2 camere si 3 camere). Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare.

Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje , bucatarie utilata si mobilata, baia completa si un aparat de aer conditionat.

Apartamentul pe care vi-l propun acum este un apartament de 3 camere foarte spatios cu o suprafata totala utila de 84 mp situat la etajul 2 din 7.

Pentru a programa o vizionare contactati-ma la numarul de telefon afisat.

Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul include TVA! Fara comision! Acceptam orice forma de creditare (avans minim 5%)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 13 min.