94.900 €

Oltenitei/Lidl, apartament 3 camere plus curte

  • Suprafata 78 mp
  • An 2015
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • Dimitrie Leonida ...18 min.
Bucuresti, 08 oct, 16:39

Descriere anunt

Oltenitei/Lidl, apartament 3 camere plus curte,

Ap 3 camere + 150 mp unicat, P/3, zona rezidentiala, totul pe comanda, zona verde si linistita, 12 min, metrou, loc de parcare inclus, se vinde "la cheie"mobilat si utilat, mai multe detalii telefonic

Detalii suplimentare

Apartament complet decorat, mobilat si utilat de designer de interior, in bloc nou 2013, avand terasa generoasa si curte proprie cu peisagistica amenajata. Amplasat la 1 km de Bucuresti - Sun Plaza, Str. Sf. Agnes, 10-12 minute metrou Dimitrie Leonida, dar ferit de aglomeratie. Construit intr-un bloc cu doar 12 apartamente, imprejumuit de case/vile. Apartamentul are o suprafata de 78 mp, 2 dormitoare, living room extrem de luminos, bucatarie inchisa. Acces la terasa si curte din living si din dormitorul master. Bucataria are si ea vedere in curtea proprie. Apartamentul e inconjurat de gradina. Cladire foarte bine izolata, iarna apartamentul este calduros, vara nu necesita aer conditionat. Dotat cu centrala de apartament si apa curenta ApaNova. Cheltuieli de intretinere reduse. Finisaje calitate superioara: tapet, gresie, faianta, parchet, perdele, draperii, obiecte sanitare - toate armonizate cromatic. Baie cu chiuveta dubla, mobilier incapator, sanitare elegante, cu design deosebit. Dormitoare, living si bucatarie cu mobilier adaptat, realizat la comanda, avand foarte multe spatii de depozitare.

***Bucatarie cu sisteme de inchidere/deschidere Bloom.

Bucatarie complet utilata: plita vitroceramica Samsung, hota Samsung, cuptor electric incorporat Samsung, masina spalat vase incorporata Indesit, masina spalat rufe cu uscator integrat Candy, cuptor cu microunde incorporat Whirlpool, frigider Samsung. Fereastra cu vedere in gradina proprie. Chiuveta din piatra naturala, cu baterie incorporata.

Mobilier living si dormitoare unicat, realizat la comanda. (Cu sistem de inchidere/deschidere push). Dressing-uri foarte spatioase si util compartimentate.

Living cu biblioteca unicat, design impresionant, generoasa in spatii de depozitare si rafturi pentru carti/reviste, design deosebit. Masuta de cafea unicat, canapea coltar extensibila.

Dormitor master cu supliment dressing si birou incorporat. Birou adaptat utilizarii unui computer desk sau laptop si spatiu pentru scriere/citit. Pat dormitor master cu spatiu full pentru depozitare. Dressing generos, cu sisteme inteligente de depozitare.

Dormitor copii/oaspeti cu pat divan extensibil, pentru una sau doua persoane, si sertare de depozitare. Dressing extrem de generos, util compartimentat. Birou de colt, cu spatii de depozitare.

Holul de la intrare face conexiune imediata cu livingul deschis, dispune de pantofar generos, cuier si scaun taburet.

Apartamentul a aparut in cea mai apreciata revista de decoratiuni interioare in Romania, Ideal Decor, ca exemplu de amenajare interioara.

Curte cu spatiu pentru foisor, gratar, loc de joaca pentru copii, parcare masina. In curte au fost plantati 2 platani, o magnolie alba, arbusti tip conifere, vita de vie agatatoare, alte plante decorative. Arborii/pomii umbresc vara si recoresc spatiul; dau intimitate apartamentului, blocand vederea catre curtile si cladirile invecinate. Vita de vie presupune un gard viu catre alte cladiri si recolta proprie de struguri.

Curtea are acces individual la sursa de apa. Curtea e dotata cu sistem profesional de udare - set automat de irigatie cu temporizator.

Curtea e dotata cu sistem de iluminare exterior pentru curte, incorporat, care permite luminarea discreta sau mai puternica a gradinii. Sistemul de iluminare exterior LED creeaza nu doar un ambient exterior placut, ci transmite si in interiorul apartamentului o lumina difuza, de veghe, pe parcursul noptii. ( Livingul, dormitorul master si bucataria au vedere catre curte)

Accesul in curte se face si din exteriorul cladirii, in fata portilor fiind doua locuri de parcare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 18 min.