77.600 €

Oltenitei Apartament 3 camere bloc nou finisaje PREMIUM

Bucuresti, 19 feb, 12:02

Descriere anunt

Oltenitei Apartament 3 camere bloc nou finisaje PREMIUM

BIROU DEZVOLTATOR

SUNATI LA 0724.548.052 LAVINIA FILIP

Va propun pentru achizitie un apartament de 3 camere, in suprafata totala de 71 mp, terasa in suprafata totala de 5 mp, o baie , disponibil pe etajul 3 din 7.

In aceeasi locatie se regasesc si alte doua tipuri de apartamente cu 3 camere. Am atasat schitele lor.

Imobilul se bucura de o arhitectura indrazneata, moderna , originala si in totala armonie cu cea a primului bloc. Asa cum apartamentele sunt compartimentate cu iscusinta, impletind confortul cu utilitatea, tot asa arhitectura pe care i-am conferit-o complexului impleteste eficienta cu estetica.

Dispus pe P+7 este construit cu simt de raspundere si in concordanta cu normele de siguranta prevazute de legislatia in vigoare.

Ansamblul bifeaza o bila alba si datorita amplasarii lui: intr-o zona care-ti permite sa ajungi rapid in oricare parte a capitalei, fie ca te deplasezi cu metroul sau alegi autobuzele ori TRAMVAIUL. Din caminul tau, nu faci mai mult de trei minute pana la statia de tramvai, aceasta deoarece se afla chiar in fata complexului. Totodata, esti la numai cateva minute de mers pe jos pana la statia de metrou APARATORII PATRIEI, iar daca te decizi ca, dupa o zi de munca sa te destinzi la o cafea, un film sau cumparaturi, MALL SUN PLAZZA este la numai 3 minute de mers cu masina.

Se vinde cu plata CASH(se fac reduceri) si CREDIT BANCAR. Pretul afisat nu include tva.

Pozele sunt cu titlu de prezentare.

Reper: Oltenitei - Oltenitei,Ira,Romprim

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Renovat recent
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura beton