149.900 €

Oferta 3 camere, 1 Mai, curte (60 mp)

  • Suprafata 75 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 24 iun, 10:41

Descriere anunt

Oferta 3 camere, 1 Mai, curte (60 mp)

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere aflat in zona rezidentiala de renume 1 Mai / Domenii.

Apartamentul de 3 camere se afla la parterul unui imobil de 3 etaje construit in anul 2018 pe o strada linistita si retrasa de la bulevard in imediata apropiere a Parcului Ciresarii la 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 MAI.

Acesta se desfasoara pe o suprafata utila de 75.60 mp utili si totala de 92 mp are 3 camere 1 bucatarie 1 spatiu de depozitare1 baie si 2 curti (una de 20 mp si cealalta de 40 mp.

La cateva minute de parcurile Herastrau (actualul parc Regele Mihai) si Kiseleff si cu acces facil catre scoli piete si mijloacele de transport aceasta locatie va ofera tot confortul si bucuria vietii in centrul orasului departe insa de zgomotul si agitatia specifica marilor bulevarde.

Apartamentul nu este inca finalizat la interior viitorul proprietar avand astfel posibilitatea de a-si alege finisajele in bugetul oferit de dezvoltator sau sa suplimenteze bugetul in functie de necesitatile sale.

Mentionam ca spatiile comune si exteriorul constructiei au fost finisate cu materiale de buna calitate si cu atentie pentru detalii pozele prezentate reflectand stadiul actual al imobilului.

Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare in garajul subteran la pretul de 12.000 EUR.

Se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit si de astazi isi asteapta clientul.

Daca esti tu acela programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti - 0799.029.263

Va garantam seriozitate promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.