97.000 €

Obor, Metrou

  • Suprafata 70 mp
  • An 1971
  • Semidecomandat
  • Etaj 7 din 10
  • Metro M1 Obor ...3 min.
Bucuresti, ieri, 01:05

Descriere anunt

Obor, Metrou

confort 1, stradal, rond, metrou 2 min, vedere mixta, orientare E-V, pe mijloc, bloc reabilitat, renovat complet, inslatii electrice si sanitare noi, liniste, mobilat si utilat. Proprietar;

Detalii suplimentare

Apartamentul a fost renovat integral, au fost inlocuite instalatiile electrice si cele sanitare pana la coloana, peretii au fost retencuiti si indreptati, s-au montat cornise si coltare, termopane, gresie, faianta, parchet, usi, mobilat si utilat.

Orientare ideala, balconul este stradal cu vedere spre rond, restul ferestrelor sunt pe spate unde este foarte liniste. Orientarea est-vest si situarea apartamentului pe mijloc fac ca acesta sa fie calduros iarna si racoros vara.

Blocul este reabilitat, linistit, curat, cu camere de supraveghere in spatiile comune, situat in imediata apropiere a statiei de metrou Obor, la intersectia cu Stefan cel Mare, Mosilor, ,Iancului.

La parterul blocului se gasesc Mega Image, Tratoria Il Calcio, farmacii, banci, posta, loterie s.a. iar in fata blocului sunt spatii verzi si loc de joaca.

In zona: Primaria sectorului 2, Mall Veranda, Piata Obor, Scoli - 307 si Jose Marti, Gradinita Cambridge, Colegiul National Iulia Hasdeu, Parcul Circului

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1 Obor 3 min.