235.000 €

O BIJUTERIE de apartament INTR-O VILA INTERBELICA

  • Suprafata 85 mp
  • An 1928
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 1
  • Metrou Aviatorilor ...7 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 23 feb, 13:01

Descriere anunt

O BIJUTERIE de apartament INTR-O VILA INTERBELICA

Move Real Estate

Intr-o frumoasa imbinare a stilurilor bizantin si renascentist italian, cu elemente etnografice romanesti caracteristice, imobilul ce gazduieste apartamentul pe care v-il propunem vine ca o celebrare a stilului neoromanesc interbelic.

Inconjurat din toate partile de vile elegante, cele mai multe dintre ele restaurate, imobilul se bucura de o priveliste frumoasa de la ferestrele oricaruia dintre spatii.

Vila are cate un apartament dispus pe fiecare dintre cele trei nivele si spatii de depozitare la demisol. Apartamentele de la parter si etaj folosesc impreuna intrarea de pe usa cu umbrar decorativ dar si intrarea de serviciu, in vreme ce apartamentul de la mansarda circula exclusiv pe aceasta din urma.

Lumina patrunde in apartamentul de trei camere dinspre est, sud si vest, aducand un plus de energie pe toata perioada zilei. Scara interioara din lemn, aflata in folosinta exclusiva a apartamentului, usile cu cristal bizotat, suprafetele vitrate generoase, tavanele inalte si planul circular se completeaza si se potenteaza reciproc unele pe altele.

Vila individuala se bucura de teren aflat in proprietate in cota indiviza pe toate cele patru laturi ale sale, avand retrageri rezonabile fata de oricare dintre vecini.

Nu mai este cazul sa atragem atentia asupra faptului ca detinerea unei asemenea mici bijuterii arhitecturale constituie un plus pentru prestigiul unei firme dar si o satisfactie pentru o familie restransa

Cod oferta: 799687

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Aviatorilor 7 min.