129.000 €

Nerva Traian, stradal, 0% comision

  • Suprafata 71 mp
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 8
  • Timpuri Noi - Metro M1 ...7 min.
Bucuresti, 04 sep, 14:33

Descriere anunt

Nerva Traian, stradal, 0% comision

Chiar pe str. Nerva Traian, apartamentele la vanzare sunt rare.

Eu am placerea sa va prezint o oferta noua pe piata. Vorbim de un apartament de 3 camere, situat la etajul 3/8 si potrivit pentru persoanele care isi doresc sa isi personalizeze locuinta pe placul lor. Este o locuinta luminoasa, primitoare si cu potential de a gazdui fie o familie, fie un sediu de firma.

Apartamentul este decomandat si are 2 bai (o baie principala si un wc de serviciu) si o suprafata de 77 mp. Proprietarii au deschis bucataria spre camera vecina, rezultand un spatiu de 18 mp, cu loc de luat masa, loc de stat seara toata familia impreuna si urmarit un film sau primit musafirii. A fost pastrata camara, pentru a avea si un spatiu de depozitare.

Blocul a fost dat in folosinta in anul 1999 si locuit de atunci de aceeasi familie. Este bloc construit pe structura de beton armat.

Administratia se ocupa bine de bloc, spatiile comune sunt curate, liftul nou, camere de luat vederi.

Zona: este o zona in crestere, mai ales de cand s-a dat in folosinta si Timpuri Noi Square. In plus, se construiesc si blocuri noi rezidentiale. La Piata Unirii se poate ajunge pe jos intr-o plimbare, la statia de metrou Timpuri Noi in cca. 5 minute.

Daca aveti copii de varsta scolara, este important de stiut ca Scoala 81 este la 1 minut distanta.

Vanzatorii dispun de un loc de parcare inchiriat.

Pentru alte informatii, va stau la dispozitie!

Comisionul este 0% pentru cumparator.

Acces

Statii metrou Timp
Timpuri Noi - Metro M1 7 min.