125.000 €

Mosilor, Foisorul de Foc, etaj in vila

  • Suprafata 115 mp
  • An 1950
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 3
  • Piața Iancului - M1 ...13 min.
Bucuresti, 14 oct, 17:05

Descriere anunt

Mosilor, Foisorul de Foc, etaj in vila,

apartament in vila 3 camere transformat din 4 camere, et. 2, fara legea 112 sau risc seismic, cota parte din pod si demisol, imobilul are 3 apartamente, boxa 23 mp liber, Simplu Confort Imobiliare.

Detalii suplimentare

Apartament spatios, 115 mp, amplasat ultracentral, renovat recent, insalatii electrice si sanitare noi, centrala proprie (cu instalatie de cupru), izolat termic, contorizare individuala pentru toate utilitatile, aer conditionat, alarma.

A fost transformat dintr-un apartament de 4 camere, intr-unul de 3, prin unirea celor doua camere de la intrare, oferind astfel un living generos, de peste 40 de metri patrati.

Apartamentul este situat la etajul 2 al unei vile construite in anii ’40 P+2+Pod, in care se mai gasesc alte doua apartamente. Imobilul nu prezinta risc seismic si nu are legea 112 in istoric.

In imediata apropiere se gasesc gradinite, scoli, magazine, restaurante, statii RATB, metrou. Apartamentul dispune de spatiu de depozitare la demisol si o cota de 113 mp din terenul aferent constructiei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 13 min.