44.000 €

Militari, Padurea Rosu apartament 2 camere

  • Suprafata 55 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
Chiajna, 15 mar, 17:50

Descriere anunt

Militari, Padurea Rosu apartament 2 camere,

imobil pozitionat intre padurea Rosu si parcul central, Dudu. Finisaje la alegere incluse in pretul apartamentului. Termen de finalizare mai 2019. Statie mijloc de transport (linia 406),

Detalii suplimentare

OFERTA SPECIALA!

Se ofera spre vanzare ap.cu 2 camere,supraf.totala utila de 55 mp,decomandat si cu bucatarie inchisa,disponibil intre parter si etj.3.

IN PLUS VA OFERIM POSIBILITATEA DE A AVEA IN PROPRIETATE LOC DE PARCARE CADASTRAT SI INTABULAT,PRETUL ACESTUIA FIIND DE 2.000 E (TVA INCLUS).PREDAREA SE FACE LA CHEIE,modelul finisajelor (gresie,faianta,parchet) fiind la alegerea clientului.

In incinta locatiei viitorii locatari vor beneficia de un loc de relaxare, amenajat cu loc de joaca pentru copii si spatiu verde.

Constructie noua 2017,struct.de rezistenta alcatuita din cadre de beton armat si pereti din caramida interiori si exteriori,termosistem 10 cm,regim inaltime D+P+3E, prevazut cu lifit Schindler.Centre comerciale,statie mij.de transp.in comun in apropierea ansamblului (linia 406 la 500 m distanta).In vecinatatea complexului se regasesc parcuri,Mega Image,primaria comunei Chiajna, Lacul Morii, padurea Rosu,gradinite,scoli.

TERMEN FINALIZARE:MAI 2019!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida