111.000 €

Militari, metrou Pacii, OMV

Bucuresti, azi, 09:35

Descriere anunt

Militari, metrou Pacii, OMV,

3 camere + terasa 15 mp + 28 mp curte, total 103 mp, parter inalt pe garaje, finisat la cheie, centrala, utilitati Sector 6, zona de case/vile, acte disponibile, se accepta credit. Pret: 111.000 euro

Detalii suplimentare

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 69, situat in cariterul Militari.

Imobilul are regim de inaltime S+P+3E, contine un numar de 19 unitati, apartamente cu 2 si 3 camere, fiind racordat la toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare).

Apartamentul prezentat are 3 camere, este disponibil la parter, avand o suprafata totala de 103.20 mp (56.80 mp utili + terasa 14.60 mp + curte de 28 mp). Acesta este semidecomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie open space (permite sa fie inchisa), balcon si curte proprie.

Imobilul se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, calorifere din otel, tamplarie pvc cu geam termopan, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, usa de metal la intrare, interfon. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele sunt contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate, contoarele fiind amplasate pe palier.

Imobilul a fost finalizat in anul 2020, structura constructiva fiind din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, peretii exteriori si de compartimentare interioara sunt din caramida porotherm, iar termoizolarea exterioara este din polistiren de 10 cm.

Imobilul dispune de parcari subterane ce pot fi achizitionate separat CONTRA COST.

Blocul este situat pe Str. Drumul Belsugului, in apropiere de Bd. Iuliu Maniu, statia Metrou Pacii si statii de transport in comun STB. In vecinatate sunt institutii de invatamant, restaurante, unitati bancare, piete, parc si locuri de joaca.

Mijloacele de transport in comun:

* statia metrou Pacii sau Preciziei

* statii STB, liniile: 61, 62, 137, 138, 178, 278, 236.

Pret: 111.000 Euro

COMISION CUMPARATOR 0%!!!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida