84.900 €

Militari - Iuliu Maniu - Politehnica - Cora

  • An 1976
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 10
Sector 6, 02 iul, 18:39

Descriere anunt

Militari - Iuliu Maniu - Politehnica - Cora

Agentie imobiliara - 7/10 - decomandat, 2 balcoane, termopan la interior - acum se reabiliteaza blocul - schelele sunt deja montate, 1 grup sanitar, 2 balcoane, 75 mp, liber, intabulare, vedere spate

Detalii suplimentare

Militari - Iuliu Maniu ”Cora” - 7/10 - decomandat, 2 balcoane, termopan la interior - acum se reabiliteaza blocul- schelele sunt deja montate, 1 grup sanitar - cu aerisire pe coloana, spatii de depozitare generoase - pe hol si in bucatarie - in bucatarie exista o camara care poate fi desfiintata - fara afectarea structurii de rezistenta a blocului-marind spatiul acesteia.

Scara foarte curata.

Bloc 1976. Vedere pe spatele blocului - liniste - punct cardinal Sud.

Foarte aproape de Politehnica, Palatul Cotroceni, metrou Lujerului-Veteranilor, magazinul Cora este la 100 m, Pasajul Lujerului- tramvaiul 41 - acces rapid catre zona de nord a Capitalei. Plaza Romania se vede din balcOn, la 2-300 metri.

Piata Veteranilor la cateva sute de metri.

Reabilitarea care este in curs va aduce un plus atat esteticii blocuui dar si energetic, pentru vara dar si pentru iarna. Balcoanele vor fi inchise cu termopan. Cel mare se intinde pe sufragerie si bucatarie-cu acces din sufragerie, cel mic cu acces din dormitrul mic.

Hol la intrare mare, cu spatii de depozitare incapatoare.

Apartament luminos.

Liber, cadastru si intabulare.

Certificat energetic.

Fara sarcini.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Debara
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton