58.000 €

Militari Chiajna Orhideelor, Apeductului

Chiajna, 22 feb, 19:24

Descriere anunt

Militari Chiajna Orhideelor, Apeductului,

vanzare apartament 3 camere Militari Chiajna Orhideelor colt cu Apeductului, decomandat, mobilat, utilat, et. 1/4, 58.000 euro,

Detalii suplimentare

VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE MILITARI CHIAJNA ORHIDEELOR (COLT CU APEDUCTULUI), DECOMANDAT, MOBILAT, UTILAT, ET 1/4, 58.000€, 0730 014 595

Va oferim pentru vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, mobilat complet, cu bucatarie mobilata si utilata, in zona MILITARI CHIAJNA ORHIDEELOR (COLT CU APEDUCTULUI), o suprafata totala utila de 59mp, situat la etajul 1 intr-un bloc de P+4E+M, construit in 2013, fiind folosite materiale de foarte buna calitate si utilizand tehnologii de constructie moderne, europene. Apartamentul are alocata fata blocului parcare cu acelasi numar.

Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie si calorifere, si echipat cu aer conditionat.

Sufrageria este foarte spatioasa avand 15,40 mpu. Dormitorul cu o suprafata utila de 11,82 mp, are un pat matrimonial, noptiera, sifonier, comoda TV si TV, si are iesire pe balcon. Al doilea dormitor cu o suprafata de 10,74 mpu este de asemenea mobilat complet. Bucataria este complet mobilata si utilata cu frigider, masina de spalat vase, aragaz, cuptor pe gaze, cuptor electric si hota. Baia este dotata cu cada si echipata cu masina de spalat rufe.

Apartamentul este foarte curat si este incadrat in CLASA ENERGETICA B.

Intr-un radius de cateva sute de metri se afla supermarketurile Penny, Shop & Go MEGAIMAGE, La Doi Pasi, restaurante, magazine diverse, pizzerie, salon de infrumusetare, florarie, farmacie, cofetarie, firma de instalatii, scoala de soferi auto si multe altele.

In vecinatate se afla parcul central recent deschis publicului cu multe spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Statiile R.A.T.B. 178, 138 sunt in apropiere de bloc.

MILITARI CHIAJNA ORHIDEELOR este localizat in Chiajna, Ilfov, la aproximativ 1,5 km de complexul comercial Militari Shopping Center si Metro Militari. Accesul se poate face din sectorul 6, Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna. De la MILITARI CHIAJNA ORHIDEELOR aveti acces facil catre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucurestiului, iar in imediata apropiere exista diferite centre comerciale mari (Auchan, Praktiker, Metro, Mega Image), Mc Donald’s, Kfc, piscine, gradinite, scoli, cabinete medicale si veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinarii, statii R.A.T.B. (178, 138) si Maxi-Taxi.

POZELE SUNT REALE! Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va stam la dispozitie, 0730 014595.

Aceasta oferta apartine exclusiv Agentiei Imobiliare EUROCASA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton