109.000 €

Militari, ap. 3 cam., etaj 2, decomandat, 92 mp

  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
Bucuresti, 18 feb, 17:15

Descriere anunt

Militari, ap. 3 cam., etaj 2, decomandat, 92 mp

apartament 3 camere, etaj 2, metrou Pacii, supermarket Lidl, supermarket Kaufland, mijloace de transport STB, statie metrou Pacii la 4 minute, gradinita Prichindel, Scoala Gimnaziala Ion Dumitru

Detalii suplimentare

PRET 109.000 E tva inclus.

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 65, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime D+P+5E si contine un numar de 26 de unitati: garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 35 mp si 105 mp. Apartamentul este cu 3 camere si este disponibil la etajul 2, suprafata utila fiind de 92 mp.

Acesta este decomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa si beneficiaza de un balcon cu suprafata de 8 mp, cu intrare din camera de zi.

Apartamentul se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare modern, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual atat pentru apa , gaz cat si pentru electricitate, iar toate contoarele vor fi amplasate pe palier.

Blocul este situat pe Str. Oboga, Militari, Sectorul 6. Imobilul are termen de finalizare luna Februarie 2021.

Structura de rezistenta este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 100 mm.

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran si se pot achizitiona separat.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete, precum si parcuri sau locuri de joaca si restaurante. Ex: Autogara Militari, magazine si spatii comerciale (LIDL, Kaufland)

mijloacele de transport in comun : autobuz: 136, 178, 336 ; Metrou: M3 ; Troleibuz: 61; 62;

COMISIONUL PENTRU CUMPARATOR ESTE 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Loc parcare
Structura caramida