74.500 €

Mihai Bravu stradal, metrou Iancului la 1 minut, ideal investitie

  • Suprafata 63 mp
  • Decomandat
  • Etaj 8 din 9
  • Piața Iancului - M1 ...3 min.
Bucuresti, 13 iun, 10:30

Descriere anunt

Mihai Bravu stradal, metrou Iancului la 1 minut, ideal investitie

Daca esti in cautarea unui apartament intr-o zona bine conectata la restul Bucurestiului, a unui apartament gata renovat, apartament ce poate fi repede inchiriat la un pret bun, contacteaza-ma dupa ce citesti si restul detaliilor din anunt .

Apartamentul se afla la etajul 8/9 este semidecomandat , luminos si cochet cu o suprafata de 64 mp.

A fost renovat complet anul acesta, are bucataria mobilata, tamplaria PVC fiind pusa odata cu reabilitarea termica a blocului.

Accesul in bloc este stradal , apartamentul are insa vederea este in spate , beneficiind astfel de liniste.

Blocul este construit in anul 1963, o constructie cu 9 niveluri din cadre de beton si caramida cu spatii comerciale la parterul blocului. Scara blocului este foarte bine ingrijita si curata supravegheata video permanent.

Distanta de la scara blocului pana la intrarea in gura de metrou este de fix 100 m ( 1 minut de mers pe jos), cum iesiti din scara bloclui, traversati Sos. Mihai Bravu si ati ajuns.

Statia de tramvai este in fata bloclului iar liniile de STB de asemenea la doar 1 minut, lucru care va ofera mobilitate maxima atat dumneavoastra cat si angajatilor.

Aveti TOTUL la indemana !!

Vecinatati:

Piata Muncii Decebal Calea Calarasilor Piata Iancului Dimitrov Bucur Obor Universitate Mega Mall MIhai Bravu Unirii Mosilor Arena Nationala Parcul Lia Manoliu Vatra Luminoasa...

Pentru acele persoane care doresc un apartament complet intr-o zona mult ravnita si cautata va anunt ca apartamentul este disponibil pentru vizionari si va astept sa-i calcati pragul!

Imobilul este incadrat in clasa RsII ( clasa RsII – „In care se incadreaza constructiile care sub efectul cutremurului de proiectare pot suferi degradari structurale majore. dar la care pierderea stabilitatii este putin probabila )

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 3 min.
Piața Muncii 13 min.