150.000 €

Metrou Aparatori, 3 decomandate, ultralux

  • Suprafata 100 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
Bucuresti, azi, 06:25

Descriere anunt

Metrou Aparatori, 3 decomandate, ultralux,

va prezentam apartamentul de vis decomandat si excelent compartimentat, amplasat la numai 4 minute de mers pana la statia de metrou Aparatorii Patriei cu o superba terasa de 150 mp,

Detalii suplimentare

Va prezentam apartamentul de vis decomandat si excelent compartimentat, amplasat la numai 4 minute de mers pana la statia de metrou Aparatorii Patriei. Apartamentul face parte dintr-un bloc exclusivist si este construit pe cadre din beton armat si compartimentare realizata exclusiv din caramida. Este izolat termic cu termosistem de 12 cm.

Apartamentul cu 3 camere propus spre vanzare este impartit foarte bine: hol, living spatios, bucatarie inchisa, 2 bai complet utilate folosind obiecte sanitare si materiale de cea mai buna calitate si 2 dormitoare spatioase si luminoase. Locuinta este dotata cu centrala termica in condensatie de 24 Kw, geamuri termopan Salamader 7 camere de izolare, geam tripan(trei randuri de geam), glafuri interior-exterior.

Finisajele High End Premium/Lux gresie si faianta,portelanata de la prducatori de top precum Mirage, Ragno, Marazzi, parchet, laminat de 8mm, rezistent la trafic ridicat.

Apartamentul beneficiaza si de o uriasa terasa de 150mp.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton