64.500 €

Lujerului, apartament 3 camere, Piata Veteranilor

  • Suprafata 75 mp
  • An 1970
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 9
  • Lujerului ...5 min.
Bucuresti, 20 aug, 13:35

Descriere anunt

Lujerului, apartament 3 camere, Piata Veteranilor

apartamentul 3 camere Lujerului, cu o bucatarie, un grup sanitar, 2 balcoane si spatiu pentru depozitare. Proprietatea se afla la etajul 6/9. Are 75 mp si este semidecomandat.

Detalii suplimentare

Avem in portofoliu un apartament de vanzare in zona Militari, langa piata Veteranilor - Lujerului. Apartamentul are 3 camere, o bucatarie, un grup sanitar, 2 balcoane si spatiu pentru depozitare. Proprietatea se afla la etajul 6/9. Are 75 m.p. Blocul urmeaza sa fie reabilitat (cu aprobare de la primarie pentru inceperea lucrarilor in anul 2019). Grupul sanitar este prevazut si cu geam la baie. Apartamentul se vinde exact cum se vede si in poze.

Statia de metrou Lujerului este la 5 minute distanta. La 1 minut distanta se afla piata Veteranilor si hypermarketul Carffour. Zona este usor accesibila si imprejmuita cu magazine, farmacii, saloane de infrumusetare etc.

Este perfect pentru o familie cu un copil sau 2. Nu trebuie sa investesti foarte mult in amenajarea apartamentului. Parchetul este din lemn din stejar, se poate reconditiona, fiind foarte bun si rezistent in timp. Geamurile sunt din lemn, dar avand in vedere ca in curand blocul se reabiliteaza, se vor amplasa si geamuri PVC.

Poti achizitiona apartamentul si pentru o posibila investitie. Zona este cautata pentru inchirere, fiind destul de aproape factultatea Politehnica, statiile de metrou si zonele comerciale.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. sanitare noi
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Lujerului 5 min.
Gorjului 9 min.
Gorjului 9 min.