85.500 €

Lacul Tei, parcul Circului, parcul Tei

Bucuresti, 12 feb, 10:45

Descriere anunt

Lacul Tei, parcul Circului, parcul Tei,

apartament 3 camere, dec., 74 mp suprafata totala (65 mp suprafata utila), etajul 4 din 10 al unui imobil reabilitat, cu vedere la bulevardul Lacul Tei, acces dublu, dat in folosinta in anul 1976

Detalii suplimentare

Daca sunteti in cautarea unui apartament spatios, aerisit, foarte bine compartimentat si la cateva minute de principalele puncte de interes ale zonei de nord, atunci acest apartament este pentru dumneavoastra.

Cele 3 camere vor acoperi nevoia de spatiu, in special pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos ca suprafata, cei 74 mp suprafata totala (65 mp suprafata utila), fiind compartimentati astfel: un living, 2 dormitoare, 2 bai, o bucatarie inchisa si 1 balcon (cu acces atat din living, cat si din dormitor).

Apartamentul este situat la etajul 4 din 10 al unui imobil reabilitat, cu vedere la bulevardul Lacul Tei, acces dublu, dat in folosinta in anul 1976, cu casa scarii foarte aerisita, vecini simpatici si numeroase camere de supraveghere.

Locuinta dispune de urmatoarele imbunatatiri: instalatie sanitara pe cupru, instalatie electrica cu circuite separate, gresie si faianta pe hol, in bai si balcon, iar in celelalte camere, parchet, pereti finisati cu materiale de cea mai buna calitate de la Ceresit si zugraviti cu lavabila Savana cu Teflon.

Situat intr-o zona cu acces facil atat la mijloacele de transport in comun, cat si la institutii de invatamant – facultati, scoli, gradinite etc., il face potrivit atat pentru a locui dvs. cu familia in el cat si pentru investitie. In zona se afla supermarketuri, banci, farmacii, precum si doua mari parcuri – Circului si Tei.

Toate actele sunt la zi. Acceptam orice tip de creditare. Asteptam noul proprietar :)

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton