137.000 €

Kiseleff, Clucerului

  • Suprafata 70 mp
  • An 1977
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 8
  • Aviatorilor ...13 min.
Bucuresti, 04 dec, 16:36

Descriere anunt

Kiseleff, Clucerului,

Particular, vand 3 camere, 3/8, 70 mp, 2 balcoane spatioase locuibile, 1 baie, renovat complet si amenajat lux: parchet bambus, calorifere aluminiu, usi lemn, g, f, jacuzzi, bloc din 1977, reabilitat;

Detalii suplimentare

Particular vand apartament 3 camere in bloc construit in 1977 cu o suprafata totala de 68,51 mp utili cu balcoane cu tot.

Apartamentul este modificat, initial a fost decomandat, dar s-au desfiintat holurile, debaralele si peretele spre balcon si s-a creat un spatiu generos de 30 mp utili cu dressing la intrare, bar, dinning, living si un balcon de 10 mp inclus in suprafata locuibila, la fel si la bucatarie, balconul de aprox.3 mp este inclus.

Este renovat complet, instalatiile schimbate, are finisaje de calitate, parchet de bambus in living, triplu stratificat in dormitoare, usi de lemn, jacuzzi, termopane Rehau, 2 a/c Daewoo.

Loc de parcare inchiriat de la ADP, intretinere mica, vecini de calitate, zona buna: la 7 minute de Herastrau, la 2 minute de Mega Image-ul de pe Ion Mihalache, scoli, banci, magazine, restaurante si mijloace de transport in apropiere.

Pretul este usor negociabil si nu include mobila.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Aviatorilor 13 min.
Piaţa Victoriei 18 min.