169.900 €

Investitie 3 camere 98 mp, 1 Mai, Domenii

  • Suprafata 78 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 1 din 4
Bucuresti, 24 iun, 10:41

Descriere anunt

Investitie 3 camere 98 mp, 1 Mai, Domenii

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament exclusivist aflat in zona rezidentiala de renume 1 Mai / Domenii.

Apartamentul de 3 camere se afla la etajul 1 al unui imobil de 5 etaje construit in anul 2018 pe o strada linistita si retrasa de la bulevard in imediata apropiere a Parcului Ciresarii.

Acesta se desfasoara pe o suprafata utila de 78 mp utili si totala de 100 mp are 3 camere 1 bucatarie 2 bai 1 balcon (19mp) si 1 logie (3mp) si are vederea pe spate in zona de case si vile. 

La cateva minute de parcurile Herastrau (actualul parc Regele Mihai) si Kiseleff si cu acces facil catre scoli piete si mijloacele de transport aceasta locatie va ofera tot confortul si bucuria vieti in centrul orasului departe insa de zgomotul si agitatia specifica marilor bulevarde.

Cladirea are dotari superioare astfel: Lift Schindler tamplarie tripan Salamander videointerfon sistem supraveghere video.

Scara de acces in cladire si pana la et. 5 este placata cu marmura.

Mentionam ca spatiile comune si exteriorul constructiei au fost finisate cu materiale de buna calitate si cu atentie pentru detalii pozele prezentate reflectand stadiul actual al imobilului.

Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare in garajul subteran la pretul de 12.000 EUR fara TVA.

Se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit si de astazi isi asteapata clientul.

Daca esti tu acela programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti - 0799.029.263.

Va garantam seriozitate promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.